Szegénység-gazdagság..minden relatív. Én szegénynek mondanám magunka, pedig....a férjem informatikus, állami cégnél kapott nettó80-85-t, én szintén diplomával, eü-ben jól kereste(már ha annak lehet mondani) mert nem vagyok ugyan orvos, de a max Gyedet kapom. Tehát összegezve: két fizetés(diplomával), egy gyerek, 40 négyzetméteres lakás, 18 éves autó és alig tudtunk megélni. Pedig kevésnek mondható lakáshitelünk van(forint-hitel). Pár hónapja meguntuk a fillérezést, a tartalékaink elfogytak, ezért a férjem kiment németországba segédmunkára! Így sokkal többet keres, de 3 havonta jön haza! Lehet irigykedni.....persze a cél az, hogy mi is elhúzzunk innen, mert semmiképpen nem normális dolog, ha az a természetes egy országban, hogy éhezünk vagy egy mozi vagy nyaralás luxusnak számít!
2013. jún. 20. 09:10
42/48 anonim válasza:
Ahogy elnézem a pontozásokat , tényleg sok az irigy ember. És nem kommentálom tovább.
Van akinek sikerült jó állást szerezni, akár diplomával akár szakmával, van akinek nem. Ez van, ilyen az élet, és sajnos ilyen Magyarország.
Nem kell irigykedni senkire, nem mondom hogy legyünk megelégedve azzal amink van, mert az jó ha az embernek vannak céljai, de ne felejtsük el, hogy mi ettől nem vagyunk se kevesebbek se többek :)
2013. jún. 20. 09:17
43/48 anonim válasza:
34-es! Nagyon elszomorít amit írtál. Szívemből kívánom, hogy jobbra forduljon a sorsotok.Nos igen marha nagy szerencse is kell a jó élethez igazad van.
2013. jún. 20. 11:47
44/48 anonim válasza:
Akinek eü.-s végzettsége van,az mely területen tudna helyt állni?Hova valósiak vagytok?Csak mert én is eü.-s vagyok,és nálunk 3 havonta felvétel van,és igaz sok a meló,de nagyon jól fizet!
2013. jún. 20. 12:20
45/48 anonim válasza:
Kedves utolsó. Aranyos vagy. :) Nem az a baj, hogy nem lenne itt munka ( Békés megye) Hanem, hogy nem tudjuk megoldani a gyerekfelügyeletet. Váltva 12 óráztunk. Ezt nem tudom már bevállalni. Csecsemő és gyermekápoló végzettséggel.
2013. jún. 20. 13:52
46/48 anonim válasza:
44-es! Szeretném megtudni, hol van az a hely, ahol nagyon jól fizetnek az eü-ben? Én diplomás ápoló vagyok, Koraszülött és Intenzív gyermek szakápoló, Csecsemő ápoló és gondozó illetve általános ápolói végzettségem is van. Eddig PIC-ben dolgoztam, 12 órás műszakban, sokak szemében sok, szerintem megalázóan kevés bérért.
2013. jún. 21. 09:14
47/48 anonim válasza:
Hova valósi vagy?Hajdú-bihar megye amugy.Mennyit kerestél eddig???
2013. jún. 21. 15:24
48/48 anonim válasza:
Jön mindenki a diplomával meg a nyelvvel. Hány diplomás van több nyelvvel, aki minimálbérért dolgozik? Ne olyanra gondoljunk aki a "búcúsban lőtte a papírjait". Nem elég a tanulás, nem elég a kitartás. Kell a szerencse, az ismerősök, jókor lenni jó helyen..
Meg azt is bírom, hogy csak a mérnöknek ,az orvosnak meg a jogásznak kell tanulni? A többi akkor ennyi erővel minek is működik. Máshol még a takarítónő is tisztességes fizetést kap. Amúgy meg az orvosokat,meg a mérnököket is kikell valakinek szolgálnia nem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!