Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Itt minden anyuka-apuka gazdag?

Itt minden anyuka-apuka gazdag?

Figyelt kérdés

Elég sok kérdést olvastam mostanában itt ahol az anyagi helyzetről kérdeznek.

A válaszok 99%ban 300-500ezer ft-ig vannak.

Ahhoz képest az országban rengeteg ember panaszkodik hogy alig élnek meg,itt pont az ellenkezőjét olvasom

2013. jún. 19. 13:13
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
24%
szerintem 480.000e netto bevétel nem olyan sok egy 6 tagú családnak, hogy gazdagnak lehessen mondani, főképp, ha a gyerekeknek is tesz félre az ember :(
2013. jún. 19. 13:15
 2/48 anonim ***** válasza:
71%
Mi nem vagyunk gazdagok:) Van egy 50 ezres hitelünk, egy 10 ezer diákhitelünk, viszont van egy saját autónk. Férjem 170-200 között keres, én gyes-en vagyok, az plusz 40. ezer, havi 5 ezer erzsi utalványt kapunk. De egy gyerekünk van, a lakás nem a miénk, nagymamámé, ingyen élünk benne, a rezsit kell csak fizetni, szóval jól élünk.
2013. jún. 19. 13:16
 3/48 anonim ***** válasza:
71%
Tényleg elég fura. Most futottam bele egy "ki, hová megy nyaralni" kérdésbe. Volt olyan válaszoló, aki 5! helyre megy a családjával. Nem sajnálom, ha lehetne én is megtenném, sőt idén nekünk is jut 5 nap a Balatonon.
2013. jún. 19. 13:17
 4/48 anonim ***** válasza:
100%
Jelentem,én szegény vagyok-pénzügyi értelemben.De gondolom nem az egyetlen.
2013. jún. 19. 13:19
 5/48 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk igen, az nem mindegy hogy az a 300-400 ezer 3-4 gyerekkel jön ki vagy 1-el. Egyébként itt én is ezt tapasztalom hogy az átlag kereset feletti összegek röpködnek, aztán ez több dolog miatt is lehet. 1. nem azt írják ami az igazság, mindenki azt ír ide amit akar. 2. akik válaszolnak a hasonló kérdésekre azoknak valóban ennyi a kereset, akinek meg kevesebb esetleg jócskán kevesebb- az nem fog ilyen kérdésre válaszolni.
2013. jún. 19. 13:19
 6/48 anonim ***** válasza:
71%

Mi nem vagyunk túl gazdagok, mert csak 1 keresetből élünk, mivel gyes-en vagyok.

Spórolunk, nem veszünk felesleges dolgokat.

2013. jún. 19. 13:21
 7/48 anonim ***** válasza:
88%
nem ők gazdagok, hanem mi vagyunk szegények! egy 3-500.000-es fizu tök természetes kellene, h. legyen ebben a drága világban. így senkinek nem kellene hónap végén gondolkodnia miből vegyen kenyeret!
2013. jún. 19. 13:22
 8/48 anonim ***** válasza:
100%
Ezen én is csodálkozom néha. Mi sem élünk rosszul, de ahhoz képest, hogy a csapból is az folyik mennyire nagy a szegénység, itt pont nem ez a tapasztalat. Meg itt minden 25 év alattinak saját háza, meg több százezres keresete van.
2013. jún. 19. 13:23
 9/48 anonim ***** válasza:
100%
Mennyitől számít az ember gazdagnak? Én nem érzem annak magunkat. Nem szűkölködünk, 2-3 gyerekben gondolkodunk, szorgalmasan dolgozunk, nem félünk a hó végétől. De én nem hiszem, hogy ez lenne a gazdagság. Vagy mindenki gazdag, akinek nincs hitele és nem fél a csekkektől? Tényleg nem tudom, hol a határ, szerintetek?
2013. jún. 19. 13:29
 10/48 anonim ***** válasza:
100%

Mi nem vagyunk gazdagok. A férjem keresete 130eft, jöv. hónaptól egy 10eft-tal több. Én gyesen vagyok. Szóval...

Ja, és mi is jóval fiatalabbak voltunk, mint 25, mégis sajnos saját hitelmentes házunk lett. (Férjem szülei sajnos elhunytak.)

2013. jún. 19. 13:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!