Itt minden anyuka-apuka gazdag?
Elég sok kérdést olvastam mostanában itt ahol az anyagi helyzetről kérdeznek.
A válaszok 99%ban 300-500ezer ft-ig vannak.
Ahhoz képest az országban rengeteg ember panaszkodik hogy alig élnek meg,itt pont az ellenkezőjét olvasom
Szia!
Mi a mai mércével szegénynek számítunk, rengeteg a hitel, az közel 100 ezer, plusz a rezsi, amivel állandóan el vagyok maradva, a férjem 130at hoz haza, az én gyedem 40, a családi 64, nyaralni nem tudunk menni sehova sem, mert buszra sincs pénz, de mégis boldogok vagyunk. :)
Tudod, volt már jobb is, volt nekünk is piszok magas fizetésünk, most pedig súroljuk a mélyszegénységet, de tudom hogy lesz jobb is. Ma pl gyönyörű nyári idő volt és a saját lángost kinn ettük meg közösen az udvaron. Az étellel nagyon jól lehet spórolni.
27-es vagyok.
Nem értem miért lettem lepontozva??Tényleg ilyen irigyek az emberek?!!
A férjem orvos,és rengeteget tanult és tanul,mind a mai napig,hogy a ti rokonaitokért,barátokért vagy csak egy alkoholistáért is mindent meg tudjon tenni!
Rengeteget dolgozik,sokszor éjszakákon át,hétvégén is!
Alig jut ideje rám,és a lányunkra!
Aki csak itt panaszkodni tud,hogy milyen szegény,hát hajrá,lehet utána csinálni és tanulni!!!
Szánalmasak vagytok,hogy lepontoztatok azért,mert egész életünkben tanultunk,hogy vigyük valamire!
Egy ilyen kérdésen már én is gondolkodtam a minap. volt egy kérdés és ott döbbentem le , hogy itt mindenki nagyon jol keres! Ilyenkor hol vannak azok akik minden hónapban megkérdezik, hogy jött-e már a családi és gyes, gyed?
Mi hárman élünk 210.000ezerböl. van egy 16.000ezres kocsi törlesztőnk saját lakásunk. De épp, hogy elég hó végére.
Mi is jól élünk az átlaghoz képest!
Összbevételünk kb. 350 ezer, hitelmentes házunk és kocsink van!
Egy 18 hónapos babánk van!
Én nem bántani akarok itt senkit, de sosem értettem,hogy miért nem lehet belegondolni abba,hogy az a másik esetleg tanult, küzdött azért, hogy ennyit keressen!
A férjem jogász, nem könnyű az egyetem, ráadásul ötösre kellett végezni,hogy megkapja álmai állását! Tőle nem sajnálom, a fizetését!
31-es vagyok.
Ha valaki azt hiszi, hogy csak a tanulatlanok juthatnak ilyen mélyre, az téved. Nekünk is megvan a főiskola, lám mégis itt tartunk.
Elég egy tartós betegség ehhez. Úgyhogy nem kellene itt verni senkinek sem a mellkast, hogy ő megérdemli, mert tanult. Én is tanultam, na és? Szép lenne, ha ez lenne a mérce.
Sokszor emberibb a tanulatlan, mint a több diplomás. Azok még megmaradtak embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!