Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Itt minden anyuka-apuka gazdag?

Itt minden anyuka-apuka gazdag?

Figyelt kérdés

Elég sok kérdést olvastam mostanában itt ahol az anyagi helyzetről kérdeznek.

A válaszok 99%ban 300-500ezer ft-ig vannak.

Ahhoz képest az országban rengeteg ember panaszkodik hogy alig élnek meg,itt pont az ellenkezőjét olvasom

2013. jún. 19. 13:13
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a mai mércével szegénynek számítunk, rengeteg a hitel, az közel 100 ezer, plusz a rezsi, amivel állandóan el vagyok maradva, a férjem 130at hoz haza, az én gyedem 40, a családi 64, nyaralni nem tudunk menni sehova sem, mert buszra sincs pénz, de mégis boldogok vagyunk. :)

Tudod, volt már jobb is, volt nekünk is piszok magas fizetésünk, most pedig súroljuk a mélyszegénységet, de tudom hogy lesz jobb is. Ma pl gyönyörű nyári idő volt és a saját lángost kinn ettük meg közösen az udvaron. Az étellel nagyon jól lehet spórolni.

2013. jún. 19. 20:21
 32/48 anonim ***** válasza:
40%

27-es vagyok.

Nem értem miért lettem lepontozva??Tényleg ilyen irigyek az emberek?!!

A férjem orvos,és rengeteget tanult és tanul,mind a mai napig,hogy a ti rokonaitokért,barátokért vagy csak egy alkoholistáért is mindent meg tudjon tenni!

Rengeteget dolgozik,sokszor éjszakákon át,hétvégén is!

Alig jut ideje rám,és a lányunkra!

Aki csak itt panaszkodni tud,hogy milyen szegény,hát hajrá,lehet utána csinálni és tanulni!!!

Szánalmasak vagytok,hogy lepontoztatok azért,mert egész életünkben tanultunk,hogy vigyük valamire!

2013. jún. 19. 20:56
 33/48 anonim ***** válasza:

Egy ilyen kérdésen már én is gondolkodtam a minap. volt egy kérdés és ott döbbentem le , hogy itt mindenki nagyon jol keres! Ilyenkor hol vannak azok akik minden hónapban megkérdezik, hogy jött-e már a családi és gyes, gyed?

Mi hárman élünk 210.000ezerböl. van egy 16.000ezres kocsi törlesztőnk saját lakásunk. De épp, hogy elég hó végére.

2013. jún. 19. 21:48
 34/48 anonim ***** válasza:
57%
21-es vok. Én nem pontoztam le senkit. Mint mondtam én sem sajnálom senkitől. Viszont azt is említettem, hogy Magyarországon nem csak a hülyék szegények. Én is eü-s vagyok, 2 nyelvvizsgával! Mire megyek vele? Nem tudok gyerek mellett vissza menni. Mint említetted a férjed kidolgozza a lelkét. Én ezt egyedül nem tehetem meg sajnos. Akkor ki neveli fel a gyereket? Adjam bentlakásosba? Lehet hogy az éhhalál szélén vagyunk, de boldog a gyerekem, mert itt vagyok neki! Nézd meg hány diplomás munkanélküli, sőt hajléktalan van? Az élethez szerencse is kell.
2013. jún. 19. 23:26
 35/48 anonim ***** válasza:
ez nekem is feltűnt. a férjem és én is jó szakmájú, jól keresők vagyunk és mégse vagyunk gazdagok. a gyed maximumot kapom és mégse telik 120ezres gyerekülésre, persze miért nem gyűjtök rá... stb stb
2013. jún. 19. 23:56
 36/48 anonim ***** válasza:
nekünk sincs sok pénzünk.sőt.a számlák és a hitelek sem jönnek ki a fizetésből.de a kisfiamnak mindent megadunk.lehet hogy nem megyünk hawaiira nyaralni,sőt sehova de boldogok vagyunk így is.persze jó lenne ha sok pénzünk lenne.de sajna nincs,és így kell boldogulnunk az életben.majd idővel talán könnyebb lesz.
2013. jún. 20. 00:16
 37/48 anonim ***** válasza:

Mi is jól élünk az átlaghoz képest!

Összbevételünk kb. 350 ezer, hitelmentes házunk és kocsink van!

Egy 18 hónapos babánk van!

Én nem bántani akarok itt senkit, de sosem értettem,hogy miért nem lehet belegondolni abba,hogy az a másik esetleg tanult, küzdött azért, hogy ennyit keressen!

A férjem jogász, nem könnyű az egyetem, ráadásul ötösre kellett végezni,hogy megkapja álmai állását! Tőle nem sajnálom, a fizetését!

2013. jún. 20. 05:20
 38/48 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Olvasd el a 34-es hozzászólásomat! Amúgy senki nem sajnálja tőletek. Miért tennénk? Nem a ti hibátok, hanem az államé, hogy itt tart az ország!
2013. jún. 20. 06:05
 39/48 anonim ***** válasza:
82%

31-es vagyok.

Ha valaki azt hiszi, hogy csak a tanulatlanok juthatnak ilyen mélyre, az téved. Nekünk is megvan a főiskola, lám mégis itt tartunk.

Elég egy tartós betegség ehhez. Úgyhogy nem kellene itt verni senkinek sem a mellkast, hogy ő megérdemli, mert tanult. Én is tanultam, na és? Szép lenne, ha ez lenne a mérce.

Sokszor emberibb a tanulatlan, mint a több diplomás. Azok még megmaradtak embernek.

2013. jún. 20. 07:16
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
A párom két nyelvvel, diplomával jó állást csípett meg, ez a mázlink. Nettó 400-at hoz haza. Én szintén két nyelvvel és eü végzettséggel (sajnos nem orvos) kitörölhetem a fenekem. Most abból élünk, amit ő keres, és mást tanulok a segítségével, hogy talán egyszer az életben én is érvényesülhessek. Tanulok baba mellett, hogy ha visszatérek, legyen esélyem valami jobbra. Spórolunk, ahol tudunk, hogy ha rossz idők jönnének ránk, akkor se legyen baj. Hitelünk nincs, sokat teszünk félre. Aki ellátogat hozzánk, egy átlag családot lát. Nem élünk luxusban csak azért, mert most épp jól mennek a dolgok. Gondolni kell a jövőre. Keresem az akciókat, beosztom a pénzt. Egy évben kétszer megyünk szórakozni (vagy mozi, vagy színház), ennyit lazítottunk a dolgokon. Nyaralni idén nem megyünk, másra kell a szabi. Azt hiszem, aki volt már mélyen, ahogy mi is, megbecsüli, amikor jól mennek a dolgok, és félretesz, hogy sose legyen olyan nagy bajban. Volt idő, amikor két munkahelyük volt fejenként és aggódtunk, mi lesz hó végén, csak hitelt ne kelljen felvenni. Egyetértek azzal a hozzászólóval, hogy az élethez szerencse is kell. Nekünk volt, de nem felejtjük el, mi volt régebben.
2013. jún. 20. 08:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!