Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Itt minden anyuka-apuka gazdag?

Itt minden anyuka-apuka gazdag?

Figyelt kérdés

Elég sok kérdést olvastam mostanában itt ahol az anyagi helyzetről kérdeznek.

A válaszok 99%ban 300-500ezer ft-ig vannak.

Ahhoz képest az országban rengeteg ember panaszkodik hogy alig élnek meg,itt pont az ellenkezőjét olvasom

2013. jún. 19. 13:13
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
Hát mi 350-370 ezer forintból élünk,szóval a te "skáládba" beletartozunk,de én nem érzem magunkat gazdagnak. Albérletben élünk,bár tudunk megtakarítani rendesen,szerintem a gazdagság nem itt kezdődik.
2013. jún. 19. 13:37
 12/48 anonim ***** válasza:
Szerintem aki nem fél a hónap végétől az gazdag. Mondjuk én sem panaszkodom, mert mindent ki tudok fizetni, és kajára is van, de hónap végén igen csak meggondolom, hogy mit főzök:(( Nálunk a bevétel soknak mondható 300-350 ezer forint, de kb 200000 el is megy hitelre és rezsire,sajnos nekünk nem vett senki házat, de én szeretem, hogy a magam ura vagyok. 3 vagyunk a maradék 100-150 ezer forintra, ami első hallásra tudom, hogy soknak számít, de a mai árak mellett baromira kevés, mondjuk mi ebből az összegből még 30-40 ezer forintot benzinre költünk ami muszáj a férjem munkájából kifolyólag. Tehát a maradék megy kajára, és ha mondjuk 100000-et elosztok 30 felé, akkor napi kb.3300 jut kajára mosásra tisztálkodásra, és még nem szórakoztunk, ami szerintem nem sok. De nem panaszkodom, mert tudom, hogy valakinek ennyi sem:((
2013. jún. 19. 13:44
 13/48 anonim ***** válasza:
A férjem nettó 320 ezret keres, erre jön az én 60 ezres gyedem, ez így nem is lenne kevés, de a hitelünk nagyon sokat visz és autó törlesztőnk is van... 2 gyerekünk van nekik is igyekszünk félretenni... Nem vagyunk szegények, de nem is tudunk nagyon kirúgni a hámból! Mi szeptemberben megyünk 5 napra egy wellness szállodába amikor akciós lesz az út...
2013. jún. 19. 13:54
 14/48 anonim ***** válasza:
Összesen mi is kb. 300e-ből gazdálkodunk. A férjem kap 140e-t, én most még tgyást és 2 gyerek után csp-t, összesen kb. 156e-t. De mégis szegénynek érzem magunkat, mert sok a hitelünk (kb. 135e), és még rezsi is van bőven, szóval nem sok marad a 2 kicsi mellett hó végére. A hitelek egy része 1-2 éven belül lejár, talán akkor könnyebb lesz.
 15/48 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom , hogy mi nem gazdagok , de tehetősek vagyunk , de hozzá teszem ,hogy mint én mint a parom nagyon sokat dolgozzunk ,hogy ahol élünk amit teszünk amit eszünk stb... olyan legyen amilyen .. a párom a vendéglátásba dolgozik 1 kisebb szállodánk 2 éttermünk van . Én a szépség iparba dolgozom kozmetikus vagyok , es a szállodába fogadom a vendékeimet , emelett 4 kislány bolodg édesanya vagyok. A legkisebb 4 hónapos es alig voltam vele otthon mert dolgozok , addig anyukam vagy a 15 éves nagy lányom vigyázz a kicsire .

Így tudom azt mondani , hogy nekem havi 300 ezer keresettem van a páromnak tobb de ő ejjel nappal dolgozik.

16/48 anonim ***** válasza:

Minden relatív, kedves Kérdező! Különben már én is annyit gondolkoztam ezen...olyan sokat olvasom én is itt, hogy ennyi a jövedelem, meg annyi. "Jöjjön-e az x-edik baba, az anyagiak rendben vannak.." Meg van megtakarítás. Gyerekülésből csak a teszttel rendelkezőt veszik, azok pedig 50 környékén kezdődnek. stb.

Ilyenkor én is olyan sz@rul érzem magam, mert bár mindig rendesen dolgoztam, szinte semmink sincs, és most már azt kell, hogy mondjam, egyik hónapról a másikra élünk, és a hó vége mindig gáz. Amíg más gyűjtögetett, én is és a párom is a szüleinket támogattuk. Soha senkitől nem jött 10 ft sem, semmilyen nagyobb-kisebb ajándék. A gyereket is már nagyon szerettük volna, hiszen én 35 vok. Tiszta kín az egész. Egy hitelünk van, és a szüleim házában külön részen élünk.Abszolút nem szórjuk a pénzt. Nincs nyaralás, strand. Új ruha max gyereknek, nekünk szó szerint semmi. Jövőre remélem visszavesznek dolgozni, ha nem...mehetünk a Dunának. És nekem is annyira rossz olvasni, hogy mások milyen "jól" élnek. Annyira sajnálom, hogy a totyogós gyerekünkkel töltött idő helyett osztunk-szorzunk, számolunk, vergődük.

2013. jún. 19. 14:01
 17/48 anonim ***** válasza:

Nos igen, ki számít gazdagnak?

Tőlem messze áll az irigykedés, mivel se több, se kevesebb nem vagyok attól,hogy vannak Nálunk jóval tehetősebb emberek is. Sosem panaszkodok, mert mindig jut arra amit szeretnénk.

A Férjem 300e ft-ot kap kézhez, mérnöktanár, 2diploma, nyelvvizsga és még 3szakma. Nem sajnálom Tőle. Sőt, azt mondhatom ahhoz képest h M.O.-n élünk, Ő annyit fizetést kap kb. amennyit reálisnak találok a végzettségéhez.

Én Gyed-en vagyok, ami sajnos nem túl sok (jutalékos rendszerű fizetés), amit Én kapok kézhez az 56e ft.

Ebből élünk 3-an. Családiház, 3 autó, hitel a házra.(szerencsére nem olyan sok, 30e ft) , életbiztosítás a Kisfiamnak.

Semmiben nem szűkölködünk, eljutunk nyaralni, mindenünk megvan. És minden hónapban jut olyan "felesleges" dolgokra is amik plusz kiadások, nem tartoznak a mindennapi megélhetéshez. (színház, mozi stb.)

Szerintem nem vagyunk gazdagok :D

2013. jún. 19. 14:12
 18/48 anonim ***** válasza:

Nálunk sem fényes a helyzet. Párom 100ezret se keres, nekem a gyed 80-85ezer. Dédiék házában élünk, csak rezsi van, ez így nagy szerencse. De fent kell tartsunk két autót, hitelek is vannak sajnos. Egy gyerek van jelenleg, és ha ennyi marad az anyagi, akkor lehet nem is lesz másik. :(

Ez így nagyon kevés. De Dédiéknek még ennyi sincs, mamának 50 körüli a nyugdíj, papának, meg 70 körül, és még így is sokszor segítenek nekünk. Nem értem hogy csinálják.

2013. jún. 19. 14:15
 19/48 anonim ***** válasza:
14:15-ös vagyok! Nekünk sokszor gond a hó vége, és sajna nyaralni se tudunk elmenni így.
2013. jún. 19. 14:16
 20/48 anonim ***** válasza:
Azt hiszem én vagyok a szegény kategória. 65-ezer ft a havi jövedelmem. Egyedül nevelem a gyereket egy albérletben. Azt hiszem nem részletezem. NEM ÍGY TERVEZTEM! Ezt hozzá teszem a rosszmájúbb embereknek. 10 év házasság után, terhesen hagyott el a férjem. Felszívodott, egy forintot sem fizet. Napról napra élünk. Ha kifizettem mindent, plusz pelus. egész hónapra marad kb 10ezer forint, sokszor annyi sem. Abból eszünk. Azaz vegetálunk. Minden nap az akciót vadászom. 1 éves a gyerekem, még bölcsibe se mehet. Januártól dolgozok, hátha jobb lesz. Néha vállalok varrást, gyerek felügyeletet. Ilyenkor plusz 5-10 ezer havonta, de ez sem mindig van. Én is csodálkozok mikor itt sírnak hogy 100ezer marad kajára. Én összesen nem kapok annyit. De nem sajnálom tőlük. Kinek mi jut. (egészségügyben dolgoztam, oda nem tudom megoldani hogy vissza menjek, nincs kire hagyni a kicsit)
2013. jún. 19. 14:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!