Itt minden anyuka-apuka gazdag?
Elég sok kérdést olvastam mostanában itt ahol az anyagi helyzetről kérdeznek.
A válaszok 99%ban 300-500ezer ft-ig vannak.
Ahhoz képest az országban rengeteg ember panaszkodik hogy alig élnek meg,itt pont az ellenkezőjét olvasom
Én úgy gondolom , hogy mi nem gazdagok , de tehetősek vagyunk , de hozzá teszem ,hogy mint én mint a parom nagyon sokat dolgozzunk ,hogy ahol élünk amit teszünk amit eszünk stb... olyan legyen amilyen .. a párom a vendéglátásba dolgozik 1 kisebb szállodánk 2 éttermünk van . Én a szépség iparba dolgozom kozmetikus vagyok , es a szállodába fogadom a vendékeimet , emelett 4 kislány bolodg édesanya vagyok. A legkisebb 4 hónapos es alig voltam vele otthon mert dolgozok , addig anyukam vagy a 15 éves nagy lányom vigyázz a kicsire .
Így tudom azt mondani , hogy nekem havi 300 ezer keresettem van a páromnak tobb de ő ejjel nappal dolgozik.
Minden relatív, kedves Kérdező! Különben már én is annyit gondolkoztam ezen...olyan sokat olvasom én is itt, hogy ennyi a jövedelem, meg annyi. "Jöjjön-e az x-edik baba, az anyagiak rendben vannak.." Meg van megtakarítás. Gyerekülésből csak a teszttel rendelkezőt veszik, azok pedig 50 környékén kezdődnek. stb.
Ilyenkor én is olyan sz@rul érzem magam, mert bár mindig rendesen dolgoztam, szinte semmink sincs, és most már azt kell, hogy mondjam, egyik hónapról a másikra élünk, és a hó vége mindig gáz. Amíg más gyűjtögetett, én is és a párom is a szüleinket támogattuk. Soha senkitől nem jött 10 ft sem, semmilyen nagyobb-kisebb ajándék. A gyereket is már nagyon szerettük volna, hiszen én 35 vok. Tiszta kín az egész. Egy hitelünk van, és a szüleim házában külön részen élünk.Abszolút nem szórjuk a pénzt. Nincs nyaralás, strand. Új ruha max gyereknek, nekünk szó szerint semmi. Jövőre remélem visszavesznek dolgozni, ha nem...mehetünk a Dunának. És nekem is annyira rossz olvasni, hogy mások milyen "jól" élnek. Annyira sajnálom, hogy a totyogós gyerekünkkel töltött idő helyett osztunk-szorzunk, számolunk, vergődük.
Nos igen, ki számít gazdagnak?
Tőlem messze áll az irigykedés, mivel se több, se kevesebb nem vagyok attól,hogy vannak Nálunk jóval tehetősebb emberek is. Sosem panaszkodok, mert mindig jut arra amit szeretnénk.
A Férjem 300e ft-ot kap kézhez, mérnöktanár, 2diploma, nyelvvizsga és még 3szakma. Nem sajnálom Tőle. Sőt, azt mondhatom ahhoz képest h M.O.-n élünk, Ő annyit fizetést kap kb. amennyit reálisnak találok a végzettségéhez.
Én Gyed-en vagyok, ami sajnos nem túl sok (jutalékos rendszerű fizetés), amit Én kapok kézhez az 56e ft.
Ebből élünk 3-an. Családiház, 3 autó, hitel a házra.(szerencsére nem olyan sok, 30e ft) , életbiztosítás a Kisfiamnak.
Semmiben nem szűkölködünk, eljutunk nyaralni, mindenünk megvan. És minden hónapban jut olyan "felesleges" dolgokra is amik plusz kiadások, nem tartoznak a mindennapi megélhetéshez. (színház, mozi stb.)
Szerintem nem vagyunk gazdagok :D
Nálunk sem fényes a helyzet. Párom 100ezret se keres, nekem a gyed 80-85ezer. Dédiék házában élünk, csak rezsi van, ez így nagy szerencse. De fent kell tartsunk két autót, hitelek is vannak sajnos. Egy gyerek van jelenleg, és ha ennyi marad az anyagi, akkor lehet nem is lesz másik. :(
Ez így nagyon kevés. De Dédiéknek még ennyi sincs, mamának 50 körüli a nyugdíj, papának, meg 70 körül, és még így is sokszor segítenek nekünk. Nem értem hogy csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!