Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Itt minden anyuka-apuka gazdag?

Itt minden anyuka-apuka gazdag?

Figyelt kérdés

Elég sok kérdést olvastam mostanában itt ahol az anyagi helyzetről kérdeznek.

A válaszok 99%ban 300-500ezer ft-ig vannak.

Ahhoz képest az országban rengeteg ember panaszkodik hogy alig élnek meg,itt pont az ellenkezőjét olvasom

2013. jún. 19. 13:13
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
14:19 vagyok. Nekem is van 2 nyelvvizsgám, eü végzettségem, érettségim. Mégis kitörölhetem vele a fenekem. Ne gondold, hogy ebben az országban csak a hülyék szegények. Nem így van sajnos.
2013. jún. 19. 14:21
 22/48 anonim ***** válasza:

De jó, nem egyedül vagyok szegény kategória.

3-an vagyunk albérletben kisbabával és az össz. nettó bevételünk 95 ezer ft.

Havi kb. 35 ezer marad pelenkára, ételre, egyéb kiadásokra.

Mi sem így terveztük, de az élet kiszámíthatatlan.

2013. jún. 19. 14:22
 23/48 anonim ***** válasza:

20-as: én is egészségügyi végzettségű vagyok, ez szépen példázza, mennyire lehet megélni ebben a szakmában sajnos :(

22. voltam

2013. jún. 19. 14:24
 24/48 anonim ***** válasza:
14:21-es. Akkor azt mondom, hogy a Férjem jókor volt jó helyen, és olyan végzettsége van amivel könnyen talált munkát. Az sem mindegy az ember az Ország melyik részén él.
2013. jún. 19. 14:24
 25/48 anonim ***** válasza:
ebben teljesen igazad van utolsó. 22-es: igen, szégyen ami ma a magyar egészségügyben van! Nem is bánom, hogy oda nem tudok vissza menni.
2013. jún. 19. 14:26
 26/48 anonim ***** válasza:
Párom ha itthon dolgozik 180-at kap. A külföldi fizuját inkább le sem írom ( de azt hozzáteszem, hogy ilyenkor nem látjuk egymást). Én Gyeden vagyok havi nettó 74ezerért.Plusz családi pótlék. Szóval 260-270 jön össze. Saját házunk van, mert anyukám elhunyt
2013. jún. 19. 14:31
 27/48 anonim ***** válasza:
32%

Én nem mondanám magunkat gazdagnak,de jól élünk.

Férjem havi 300 ezret keres,én is eü.-s vagyok,és sikerült találnom egy nagyon jól fizető munkahelyet.

Most jelenleg GYED-en vagyok+cs.p így én kapok 122 ezret.

Így havi 400 ezerből élünk 3-an.Saját hitelmentes lakás,a férjem szülei vették,kocsink is van,azt már magunknak vettük.Nyaralni is megyünk minden évben,plusz néha egy-egy wellness hétvége.Hál istennek nem kell néznem a boltban,hogy mit veszek.Minden hónapban új ruhákat veszünk,van hogy étteremben eszünk.

De elég sokat tanultunk,és még többet dolgozunk azért hogy így éljünk!

Én 25 vagyok,férjem 31 éves.

2013. jún. 19. 14:47
 28/48 anonim ***** válasza:
Nekem is lenne mirol panaszkodni. Edesanyamek ketten elnek apuval van egy 26400ftos nyugdij .egy 46000ftos segely es ennyi!! plusz kulon meloval havi 10.000ftot kapnak...ebbol se nagyon kell koltekezni.
2013. jún. 19. 14:51
 29/48 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!!!

Mi is abba a kategóriába tartozunk akik eppen hogy kijövünk a hónap végéig a penzzel.

Sőt...

Családi házban lakunk ahol mindig van mit csinálni,van autónk egy robogója a páromnak amivel dolgozni jár.

Ő 110ezret keres én 60ezret kapok de mégsem elég..

Lehet mi csinálunk valamit rosszul de ahhoz képest hogy más egy hónapban 300fölött kap...

Nem sajnálom senkitől,de jó lenne ha egyszer mi is élhetnénk úgy ahogy ők

2013. jún. 19. 16:57
 30/48 anonim ***** válasza:

Nem tudom amúgy, hogy miért kell lepontozni az aki többől él, mint az átlag. Pl. a 27-est miért pontoztátok le? Tuti orvos a férje vagy valami okos ember. Azért nehogy már annyit keressen, mint egy gyári munkás!!Tanult érte eleget!

26os vagyok! Mi sem élünk túl sokból és mégsem vagyok irigy arra aki 400-500 ezerből él. Vannak értelmiségiek akiket természetesen jobban megfizetnek és ez így van rendjén.

2013. jún. 19. 19:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!