Itt minden anyuka-apuka gazdag?
Elég sok kérdést olvastam mostanában itt ahol az anyagi helyzetről kérdeznek.
A válaszok 99%ban 300-500ezer ft-ig vannak.
Ahhoz képest az országban rengeteg ember panaszkodik hogy alig élnek meg,itt pont az ellenkezőjét olvasom
De jó, nem egyedül vagyok szegény kategória.
3-an vagyunk albérletben kisbabával és az össz. nettó bevételünk 95 ezer ft.
Havi kb. 35 ezer marad pelenkára, ételre, egyéb kiadásokra.
Mi sem így terveztük, de az élet kiszámíthatatlan.
20-as: én is egészségügyi végzettségű vagyok, ez szépen példázza, mennyire lehet megélni ebben a szakmában sajnos :(
22. voltam
Én nem mondanám magunkat gazdagnak,de jól élünk.
Férjem havi 300 ezret keres,én is eü.-s vagyok,és sikerült találnom egy nagyon jól fizető munkahelyet.
Most jelenleg GYED-en vagyok+cs.p így én kapok 122 ezret.
Így havi 400 ezerből élünk 3-an.Saját hitelmentes lakás,a férjem szülei vették,kocsink is van,azt már magunknak vettük.Nyaralni is megyünk minden évben,plusz néha egy-egy wellness hétvége.Hál istennek nem kell néznem a boltban,hogy mit veszek.Minden hónapban új ruhákat veszünk,van hogy étteremben eszünk.
De elég sokat tanultunk,és még többet dolgozunk azért hogy így éljünk!
Én 25 vagyok,férjem 31 éves.
Köszi a válaszokat!!!
Mi is abba a kategóriába tartozunk akik eppen hogy kijövünk a hónap végéig a penzzel.
Sőt...
Családi házban lakunk ahol mindig van mit csinálni,van autónk egy robogója a páromnak amivel dolgozni jár.
Ő 110ezret keres én 60ezret kapok de mégsem elég..
Lehet mi csinálunk valamit rosszul de ahhoz képest hogy más egy hónapban 300fölött kap...
Nem sajnálom senkitől,de jó lenne ha egyszer mi is élhetnénk úgy ahogy ők
Nem tudom amúgy, hogy miért kell lepontozni az aki többől él, mint az átlag. Pl. a 27-est miért pontoztátok le? Tuti orvos a férje vagy valami okos ember. Azért nehogy már annyit keressen, mint egy gyári munkás!!Tanult érte eleget!
26os vagyok! Mi sem élünk túl sokból és mégsem vagyok irigy arra aki 400-500 ezerből él. Vannak értelmiségiek akiket természetesen jobban megfizetnek és ez így van rendjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!