Más sokat dolgozó apuka is ilyen?
Az én férjem megszokta kérdezni mit csináltunk, de hogy mikor kakilt vagy ilyenek öt sem érdekli.
Férjem alapból nem hozza haza a munkahelyi strsset, szinte soha nem beszél róla. Ha feszült néha megkérdezezm és kb 2 mondattal elmondja. A jó dolgokat magátóle mondja, de az is 2 mondat a munkárol.
az én férjem nyolc órát dolgozik egy gyárban targoncásként szóval szerencsére karrierről szó sincs
a kaját különösebben nem dicséri örül hogy van és jóllakhat
a napunkat mindig megkérdezi milyen volt, és hogy esetleg tanult e valami újat másfél éves kislányunk amiről ő lemaradt, és ha igen azt meg kell mutatni :) nagyon büszke apuka, de a férfiak alapból be vannak dobozolva és ha épp a haggy békén dobozban ülnek akkor jobb őket békén hagyni, ha átmásznak a család dobozba akkor mi jövünk :)
Üdv a klubban! ;)
Az én párom pont ugyan ez, mint amit leírtál. Bár a munkahelyi stresszt nem értem.Veszekszik is veletek? Nálunk a helyzet az, hogy a drága párocskám ilyen kis magábafordulós természetű. Nem egy beszédes típus ellentétben velem. :D Mi szuperül kiegészítjük egymást. Én f*som a szót, ő pedig szuperül hallgat. Eleinte engem is zavart, de azóta rájöttem, hogy ő ilyen és mindig is ilyen volt. Elfogadom és így szeretem. A gyerkőccel játszik, ökörködik nagyon nagy haverok és velem is szokott marhulni, de hogy mi volt itthon mikor ő nem volt itt azt pont lesz@rja.A kaját sem szokta dicsérni csak betolja.Pl. tőle ilyet még nem hallottam mióta ismerem, hogy hú de csinos vagy szívem..hát,de ez van :P Ne veszekedj vele, próbáld inkább elfogadni.Te is légy önmagad és élj értük, szeresd őket amíg lehet.
Ha gond le mondanád?
Nyilván igen, így egyértelmű, hogy nincs gond ha nem mondod.
Nálunk is későn ér haza, de a fürdetéssel mindig igyekszünk kivárni. 20:00 körül. általában beszélünk egyszer nap közben, de este mikor hazaér normál időben 17:30, akkor mindig megkérdezem milyen napja volt, s én is elmondom a milyenket, de naplót vezetünk a babának 7 hós múlt, s a kaki, s ilyenek is benne van, de ettől függetlenül érdekli, s ha akarja, vagy ha nincs idő beszélni elolvassa. Nekem senki segítség nincs, mert mindkét nagyszülőpár messze lakik(70 km), így muszáj mindent megbeszélni.teljesen harmóniában/összhangban vagyunk, baba mindig mosolyog, hordozóban rengeteget hordoztunk közösen.
Kérdezőnek:Ne várd meg, hogy kérdezze, ha neked fontos, akkor kérdés nélkül meséld el.Szerintem 2 gyereknél már felesleges ilyen köröket futni, s ezen bepörgetni magad.Ha meg más gond is van, azt is meg kell beszélni, nem lehet a másikra várni elő kell rukkolni vele. nem vagytok már kamaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!