Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babákat miért viszik az...

A babákat miért viszik az anyukák napi többször sétálni?

Figyelt kérdés
Senkit se akarok megsérteni, de ezt sose értettem.... Baba ki se lát a babakocsiból, ráadásul úgyis csak alszik. Friss levegő meg van a kertben/teraszon/erkélyen is.
2013. jún. 17. 12:27
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
43%

Ha nincs gyereked, akkor már értem és a továbbiakban nem is érdekel ez a kérdés, törlöm.

Egyértelmű irigység sugárzik belőled.

2013. jún. 17. 15:04
 32/44 anonim ***** válasza:
66%
Én nem érzem az irigységet a kérdésben, szerintem csak érdeklődött. 4. vagyok
2013. jún. 17. 15:06
 33/44 anonim ***** válasza:
16%

akkor meg nincs agya, ha ezt nem érti, de irigy szerintem is.

biztos látott egy nap több kismamát többször sétálni, szépek, csinosak, boldogok...ő pedig szingli esetleg, magányos..kiírta a kérdést.

2013. jún. 17. 15:10
 34/44 A kérdező kommentje:
Jesszusom, egyesek mire nem tudnak következtetni... Irigykedik a franc, lesz gyerekem, de nem most, és szingli se vagyok. Egyszerű kérdés volt. És még én vagyok savanyú...
2013. jún. 17. 15:13
 35/44 anonim ***** válasza:
37%
Kérdező! Ne foglalkozz a 31-es és 33-as válaszolóval. Sajnos van, akinek agyára megy az anyaság és abban éli ki magát, hogy itt sérteget másokat. 4. vagyok
2013. jún. 17. 15:24
 36/44 anonim ***** válasza:
57%
de ígérd meg, hogy kizárólag a terasztra, erkélyre tolod ki a kicsid és nem viszed sétálni, hiszen van ott friss levegő:P
2013. jún. 17. 15:35
 37/44 anonim ***** válasza:
82%

Én sem érzek irigységet vagy támadást a kérdező részéről, ha valaki nem él egy bizonyos helyzetben, akkor nehezen képzeli el, hogy mások miért döntenek úgy ahogy...

Én könyvet írhatnék arról, hogy mit képzeltem mit csinálok ha majd gyerekem lesz, ami meg is valósult az kényelmesen ráférne egy post it sarkára.

2013. jún. 17. 17:59
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kellene ennyire letámadni a kérdezőt, nem bántott ő senkit, csak feltett egy kérdést.

Ami mellesleg már megfordult az én fejemben is, és nem, nem irigységből, nekem is van gyerekem :)

Én is értetlenül nézem az egész nap az utcán céltalanul lődörgő anyukákat. Főleg most, van, hogy a legnagyobb hőségben délben tologatják a babakocsit, szegény gyerek csak kókadozik benne, anyuka meg totyorog és bámulja a kirakatokat.

Mi is járunk sétálni, de naponta max egyszer, és van, hogy az is kimarad, olyankor levegőzünk az erkélyen. Szerintem ennyi bőven elég a gyereknek, semmi szüksége rá, hogy a tűző napon szenvedjen, amíg én "szocializálódok" az utcán.

2013. jún. 18. 05:16
 39/44 zabmester ***** válasza:

Amikor a fiam baba volt, én is vittem sétálni, mert ugyebár kell a csecsemőknek a levegő. Kertünk, udvarunk, teraszunk nem volt sosem, erkély volt, de eszembe sem jutott, hogy a parkolóra néző erkélyre tegyem ki órákra, azt nem nevezném friss levegőnek.

Ahova később költöztünk, ott meg erkély sem volt, szóval séta. Nem mintha annyira élveztem volna, de a gyereknek szüksége volt rá, és belegondolva, nekem sem ártott az a napi két séta. Persze megtehettem volna azt is, hogy csak lemegyek vele a ház elé a padra, de az még unalmasabb lett volna, mint tologatni erre-arra.

2013. jún. 23. 10:55
 40/44 anonim ***** válasza:
56%

akkor én a kivételhez tartozom, mert szeretek sétálni babakocsistul.

Nézelődöm, elintézem a dolgokat stb.

mindennap megyünk, akár többször is.

miért is kéne besavanyodnom???

2013. jún. 23. 10:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!