A babákat miért viszik az anyukák napi többször sétálni?
Nem tudom, akkor nagyon rosszul működök, de én konkrétan agybajt kaptam a babakocsizástól. Rohadtul utáltam tologatni, nem volt kikapcsolódás nekem. Ahogy a fiam elindult, le se lehetett lőni, csípőkenguru az oldalamra, a csemete meg jött mellettem, elfáradt ült az oldalamon, én onnantól élveztem a sétákat.
Amikor a második kicsi megszületett akkor kendőt vettem, és szintén élveztem a sétákat, ha elő elő kellett venni a babcimobilt, akkor szintén rosszul voltam, hogy tologatni kell, pedig mindig erről álmodoztam gyerekek előtt:D
Mi csak egyszer megyünk ki sétálni, de az nem 5perc, hanem jónagy kör, mindet bejárunk délelőtt, du pedig utcai bandázás-biciklizés-motorozás megy már. Tavaly még eljártunk a játszótérre, de valahogy idén nem hiányzik a gyerekeknek sem.
13-as!
Ha annyira fáztál, miért nem öltöztél fel rendesen? Sapka, kesztyű, jó meleg kabát...tudod, ahogy amúgy is kell.
Egyrészt nem áll meg az élet, a dolgokat intézni kell a baba mellett is, másrészt az ember társas lény, a 4 fal között túl sok inger nem éri. Igaza van annak is, aki azt írta, hogy legalább szépen felöltözik, nem hagyja el magát. A gyerek is szocializálódik, minden új neki, csak úgy szívja magába az információt.
Nem minden baba alszik.
enyém decemberi. míg nagyon hideg volt az erkélyen altattam, imádta, 3-4 órákat aludt kint (ugye ott nem volt annyira hideg mert a ház melege azért ott megállt kicsit, 0 fok körül volt ahol aludt.
aztán jött a jó idő és naponta 2x mentünk ki, délelőtt bevásárolni, délután meg egyrészt azért, mert a lakásban nagyon meleg volt ilyenkor nyáron, másrészt azért, mert a fél éves babám már nézelődött, tetszett neki. tesómék közel laknak, neki nagyobb a gyereke, elmentünk velük játszótérre, duna partra, fagyizóba, nekem jót tett, hogy emberek között vagyok, ő meg szeretett nézelődni :)
de sokszor aludni is jobbakat tudott úgy, hogy rázva volt a feneke :)
nem értem miért baj ez :)
Biztos jobban szeret a kérdező befordulni otthon, egész nap hálóingben zsíros hajjal enni, mint összeszedni magát és kimozdulni, élvezni az életet.
Férjem agyon is ütne, ha nem vinném a gyereket sétálni...
és ha eltunyulnék...
basszus 3 gyerekünk van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!