Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babákat miért viszik az...

A babákat miért viszik az anyukák napi többször sétálni?

Figyelt kérdés
Senkit se akarok megsérteni, de ezt sose értettem.... Baba ki se lát a babakocsiból, ráadásul úgyis csak alszik. Friss levegő meg van a kertben/teraszon/erkélyen is.
2013. jún. 17. 12:27
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%

6: A sporttal kapcsolatban is igazad van, legalább mozog az anyuka.

A zötykölődéssel nekem is ugyanez volt a tapasztalatom, a baráti körömben már olyan is előfordult, hogy apuka néha egy-egy másfélórás kínkeserves altatás próbálkozás után a gyereket bepakolta az autóba és ment két kört, a gyerek az első kanyarnál már aludt.

2013. jún. 17. 12:45
 12/44 anonim ***** válasza:
100%

Én pl soha nem raktam ki az erkélyre, hiába van. Felettünk mindig rázzák a poros rongyokat, a galambok iderepkednek, meg hát nem is volt el, ha nem tologattam, márpedig nem valami szórakoztató egy órát kinn ülni és tologatni.

Az anyuka addig is mozog, nincs otthon, kicsit elszabadul. A baba pedig a séták közben alszik a legjobban.

2013. jún. 17. 12:45
 13/44 anonim ***** válasza:
67%

Hát, mindenkinek más a jó! Én sem vagyok egy örökmozgó, és nagyon sajnálom, hogy nincs egy teraszunk, erkélyünk, ahova kitehetném levegőzni, míg alszik. Így nap egyszer viszem le babakocsizni, akkor vásárolunk, van hogy apát összeszedjük a munkából, és talán becsúszik fél óra alvás is. De amint elalszik én keresek egy kis árnyékos ülő helyet és pihenek. Télen pl óriás szenvedés volt számomra a jég hidegben való tologatás, egy óra "séta" után megváltás volt számomra hazaérni. Ott tényleg céltalan tologatás volt, küzdöttem az elemekkel, senki más nincs az utcán, játszózni sem tudsz, beszélgetni sem senkivel, csak hozzáfagyni lehet a babakocsihoz.

Mindenki más habitus.

Én pl azt nézem mindig nagy csodálkozó szemekkel, mikor reggel 8 előtt látom a babakocsit tologató anyukákat! :) Reggel nekem nagyon sok idő, míg összeszedem magam, nem hogy a gyereket :)

Csinálja mindenki úgy, ahogy neki jó - persze figyelembe véve a gyerek igényeit!

9 hónapos baba anyukája

2013. jún. 17. 12:46
 14/44 anonim ***** válasza:
100%

"Én pl azt nézem mindig nagy csodálkozó szemekkel, mikor reggel 8 előtt látom a babakocsit tologató anyukákat! :) "

Nem lehet, hogy a nagyobbat leadták már az iskolában 3/4 8-kor?

2013. jún. 17. 12:48
 15/44 anonim ***** válasza:
58%
Nem látom be, miért kellene nekem babakocsival sportolnom. Nem vagyok lusta attól, hogy nem megyek előre a vakvilágba kocsival. A férjem vigyáz rá, amíg én sportolok, úgy hogy tényleg kikapcsolódom közben, és nincs babakocsi a kezemben. Nem hiszem, hogy ettől lennék lusta. A barátokkal meg nem az utcán tartunk találkozót. Valahogy nem így alakult ki az életünk. Meglátogatjuk egymást. A párom bevásárol és megy postára, nem nekem kell a babakocsival. Attól, hogy nem álltunk be a sorba és nem tologatom órákat a városban a gyereket, még nem vagyok lusta. A gyerek pedig kényelmesen alszik a teraszon, amíg én olvasok, és nem azt figyelem, honnan jön autós vagy biciklis.
2013. jún. 17. 13:01
 16/44 anonim ***** válasza:
79%

Azért amiért normál emberi lényként sem ülök egész nap a szobában....mivel van egy (vagy több) gyerekem, így őket is értelemszerűen vinni kell és mivel kicsi így babakocsiban:)) Ha nem lenne gyerekem, akkor SE "rohadnék" a lakásban:)))

Nekünk is van teraszunk meg zsebkendőnyi kertünk de nekem az nem mozgás meg kimozdulás ha kiülök a kertbe mialatt ő alszik.

Első babámnál csak erkély volt hát azon meg aztán sokat nem tologathattam szegényt.

Egyébként én nem altatás miatt tologatom-tologattam őket, nekem sokkal jobbakat alszanak otthon a kiságyukban mint a kocsiban de 6-7 hós koruktól csak déltől aludtak (tehát napi 1 szer) így a délelőtti délutáni sétánál tuti ébren voltak a babakocsiban is.

2013. jún. 17. 13:13
 17/44 anonim ***** válasza:
90%
Mert anyukának is kell egy kis levegőzés. Majd megérted.
2013. jún. 17. 13:20
 18/44 anonim ***** válasza:
83%

15: A te párod mit dolgozik? Mert vannak olyan anyukák is, akiknek a férje külföldön van és 3 hetente tud hazajárni hétvégére, vagy dolgozik reggeltől estig, és amikor este hazaér, akkor együtt van a család, nem akkor szalad anyuka egy órában, hogy lefekvés előtt elintézze a napi sportot, a melltartóvásárlást (vagy ami épp adódik), vagy kimegy levegőre.

Nekem pl. az egyik barátnőmmel egyszerre voltunk terhesek, gyakran tologattuk együtt a babakocsikat. Miért kellett volna a szép időben valamelyikünk lakásán ülni? A gyerekeknek tök mindegy volt, hogy hol fekszik hanyatt, mi meg mozogtunk közben.

2013. jún. 17. 13:26
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
Így van,nekem is kikapcsolódás.Délelőtt bevásárolunk főzéshez, délután megyünk ténylegesen sétálni,ilyenkor elmegyünk fagyizni,nagyszülőkhöz,vagy csak úgy a parkba..Ilyenkor általában én is felöltözök normálisan,ettől én is jobban érzem magam.Legalább a párom csinos ruhában is lát,az udvarra azért nem veszek fel utcai ruhát,csak azért mert így is levegőzünk:)
2013. jún. 17. 13:31
 20/44 anonim ***** válasza:
15-s vagyok. Nem is azt mondtam, hogy ez mindenkinek jó. De ha az első oldal végét megnézed, ott van, hogy lusta nők azok, akik nem babakocsi-sétálnak. Erre reagáltam. A férjem informatikus, fix. napi 8 órát dolgozik és igen, mázlink van. Ettől még nem vagyunk lusták.
2013. jún. 17. 13:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!