Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet ezt elviselni,...

Hogy lehet ezt elviselni, hogy egész nap csak sír, és sír?

Figyelt kérdés

Második baba, probléma mentes terhességből és sima, könnyű gyors szüléssel. Őt is vátuk, kis korkülönbséggel született 22 hónap.

Most lesz 9,5 hónapos a lányom, de rémálom vele minden nap. Kicsinek rettentő hasfájós volt, majd jött a mozgásjfőlédés, szinte egybefüggően,mert ő már 4 hónaposan négykézlábazott...majd a fogzás.

ÉS annyira de annyira igényli az állandó figyelmet, úgy van el ha legalább 2-3 ember és hangzavar van körülötte.

Ha csak én vagyok itthon, állandóan csak a hihetetlen vékony hangon valósikítás megy, ha nem tudok vele foglalkozni.

Képes megállás nélkül csak "hisztizni".

Tipikus többemberes baba.

Nagyon nagyon fárasztó vele minden egyes nap, ugyanakkor hihetetlen,hogy mennyir bújós kis mosolybogár :)

Akinek ilyen babája van/volt, mikor lett kicsit könnyebb???

2013. jún. 13. 14:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Az én lányom is ilyen volt kb, le se tudtam rakni egy perce se mert síkítva sírt.Ráadásul nem ért ebe azzal hogy fogom és leülök vele, hanem sétálgatni kelett. Ez volt egészen addig amig nem kezdett el kúszni-mászni. Most 20 hónapos múlt, már eléggé elvan de közre játszik az is h jó idő van és lefárad a játszótéren.
2013. júl. 1. 12:54
 22/22 anonim ***** válasza:
76%
Hááát vigasztaljon az, hogy ezek a gyerekek (bármilyen hihetetlen) szín 5-ös tanulók általában az iskolában. Az én lányom pont ilyen volt...Más gyerek kettőt leütött a lapáttal a homokozóban az én lányom addig az összes játékot kipróbálta a játszótéren, de később ez nagyon sokat változik, majd "egyik napról a másikra".Nem könnyű az ilyen kis energiavámpírokkal, de írom később kárpótol majd.
2013. júl. 1. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!