Borzasztóan érzem magam! Ti, akiknek szintén pattanásaitok vannak, hogy bírjátok elviselni? Én már lassan ott tartok, hogy lenyúzom a bőrt magamról, annyira elviselhetetlen ez az egész.
Ha lány vagy, akkor alapozó, meg sminkek azok segítenek, hogy ne látszanak, és menj el egy bőrgyógyászhoz, és ő rendbe hozza!
Ha fiú vagy, az nem gáz.
Minden nap használok alapozót, de így is zavar, mert az alapozó sem tüntet el mindent.
Voltam már bőrgyógyásznál, semmit sem segített a kence meg a lemosó, amit felírt. Egyébként nekem a hátam és a mellkasom is pattanásos, az arcomat legalább befedem az alapozóval, de azokkal mégis mit kezdhetnék?!
Nem mindenkinek válik be ugyanaz a kence meg minden. Sokat ki kell próbálni mire valami hatásos lesz... főleg hogy egy szernek a hatását kb 3 hónap használat után lehet csak látni, ez eltart egy ideig...
Ha a hátad is meg mindenfelé pattanásos vagy akkor az komolyabb dolog mint amin egy kence segíteni tudna, valami belső gond van. Lehet gyulladás, rossz fog, akármi... nincs esetleg? Az is lehet hogy az egészségtelen étkezés is közrejátszik, cukros üdítők. Ezt rendesen ki kéne vizsgáltatni hogy mi az oka, menj endokrinológushoz, bőrgyógyász, stb. Az alapozó meg hasonló kencék csak rontanak a helyzeten, azokat inkább hanyagold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!