Panellakás 2. em. lakom. Felettünk 2gyermekes család. Nem elég, h. nagyon hangosak egész nap, ma reggel6kor kezdték az ugrálást,7kor centrifugázott az anyjuk. Igazam lenne ha felmennék szólni? Elviselhetetlen amit művelnek. Ti mittennétek a helyembe?
Szia!
Ha megengeded, én a másik oldaláról írnám le a dolgot, hátha az is segít.
Nekem négy gyerekem van, és panelban lakunk. Az enyémek nagyon nyugodt gyerekek, de akkor is négyen vannak. Ismerek olyan kétgyermekes családot, hogy ott aztán kő kövön nem marad, ha felébrednek, az anyukájuk magasból szarik rá, hogy alattuk is laknak. Van aki nem akar tudomást venni arról, hogy más emberek is vannak a világon. Nem tudom a Te szomszédod milyen.
Nekünk az alattunk lakó nem szólt, csak állandóan dübögött, szerintem sokszor ok nélkül is. Mert tolerálni mindkét félnek kell egy panelban. Azt is tudomásul kell venni, hogy négy gyereket, de még kettőt sem, nem lehet lekötözni. Addig, amíg dübögött, én egyszerűen visszadübögtem, mert úgy gondolom, mindennek van egy elintézési módja. Aztán egyszer elbeszélgettünk. Elmondta Ő is normálisan az Ő verzióját, és én is az enyémet. Úgy gondolom, hogy mindkettőnknek volt igazsága. Nem mondom, hogy nem esett rosszul, hogy a gyerekeimre panaszkodnak, mert egy anyának ez mindig fáj, de azóta, hogy MEGBESZÉLTÜK a dolgot, azóta jobban odafigyelek. Sok szabályt bevezettem. Remélem ezt Ő is érzékeli.
Embere válogatja. Ha szorult bele egy kis intelligencia, akkor fog változtatni. Ha nem érdekli, akkor tehetsz bármit. Vannak olyan emberek, akik nem is tudom, de mintha a birkaólban szocializálódtak volna. Nagyon " furcsa" szülők is vannak. Szerintem mindenképp beszélj vele, de vigyázz mit mondasz és hogyan, mert az anyatigris úgyis kijön belőle, ha a gyerekeire panaszkodsz. Belőlem is kijött, de az én szomszédom nagyon kedvesen próbálta elmondani, hogy mi a baja, de még így is rosszul esett. Viszont ha elkezdett volna ugatni, hát tutira azóta minden gyerekem faklumpában járna itthon.
Na csak ennyit szerettem volna. Remélem segítettem vele.:) Majd írd meg, hogy mi volt.
Szia!
Régen én is panel 2. emeleten laktam, tudom milyen.
Az alsó szomszéd állandóan ordibált (2szülő+2gyerek), a felső szomszéd (50 év körüli nő) fél éjszaka fúrt, centrifugált, széket huzogatott, szerintem bowlingozott is. 3 éve elköltöztünk, de ha szerintem még egy hetet ott kellett volna töltenem, felmentem volna, de abból nem lett volna köszönet.
Nyugodtan szólj nekik, nem csak az övék a ház. Ha nem tesznek semmit, csendháborításért fel lehet őket jelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!