Az aludj jól gyermekem módszer mennyi idő után hatásos?
Nálunk 4-5 nap alatt teljesen megszokta az új elalvás módját. Azóta nagyon jól alszik éjjel is és nappal is.
Érdemes kitartani!
A nyugodt éjszaka nem csak a mamának, hanem a babának is nagyon fontos!! Kíváncsi lennék, utolsó, hogy te pár hónap nem alvás után milyen nyugodt és kiegyensúlyozott lennél a babáddal, a pároddal és a környezeteddel!
Nálunk bevált a módszer és nem hinném, hogy ettől rosszabb anya lennék.
1 nap kb. 40 perc sírás.
2. nap kb. 20
3. nap kb 10 perc
4. nap 1-2 perc nyöszörgés és alvás
Azóta szépen alszik magától pár perc alatt sírás nélkül.
Már megszokta, neki ez a normális, nem a ringatás.
Aludj jól, Anyukám!
"Nem baj, ha nem figyelsz arra, hogy nekem rád van szükségem, mert még nagyon kicsi vagyok és te jelented a biztonságot nekem. Tudom, hogy nagyon fontos, hogy teljesen kipihent legyél, mert csak akkor vagy képes kedves lenni velem, különben jaj nekem.
Ezért inkább megtanulom már most, hogy éjszaka te nem vagy az enyém, sőt, nem is vagy. Így legalább elmondhatod majd a barátnőidnek, hogy milyen szuperzseni gyereked van, mert ellentétben egy átlag gyerekkel, aki csak 3-6 éves korára tanul meg egyedül elaludni, ill. visszaaludni, én már 3 (12-24) hónaposan megtettem ezt a te kedvedért. Aludj jól, Anyukám!"
Ennyit erről a "fantasztikus" módszerről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!