Az aludj jól gyermekem módszer mennyi idő után hatásos?
Soha!
Megtanítod rá hogy ne jelezzen vissza sírás által ha valami baja van.Éjjel rosszat álmodik,vagy valami baja van akkor sem fog sírni mert megtanítod neki hogy éjjel te nem vagy elérhető a számára.Az egyedül elalváshoz éjszaka átalvásához ,visszaalváshoz idegrendszeri érettség kell.Ez babánként nagyon változó.
Ezt a linket ajánlom figyelmedbe.
A válasz:
1. nap 1 óra sírás
2. nap 25 perc sírás
3. nap 10 perc méltatlankodás
4. nap mosoly, alvás
:-)
Egyébként ki írta ezt a könyvet?
Mi alapján bizzam rá a saját gyerekem altatását nem is ismeri az alvási problémánkat.Minden gyerek más ,és más mószerek vezetnek a helyes alvási szokások kialakításához.A szerzőnek jó kis pénzt hozott ez a könyv.
Képes votál hallgatni 1 óra sírást?Ehhez gratula.Én kb 5 percet birok ki.
Csodamódszrek helyett kutassatok utánna a babák alvási szokásainak.
Figyeljetek! Ti tudok olvasni?? Valaki tanácsot kért! Nem LLL-t, nem szídást! Olyan válaszolókat kért, akik alkalmazták és bevált nekik. Az idjükre kiváncsi! Ha nem tanultatok volna szövegértést! Többször is leírta, hogy nem akar veszekedést, csak válaszokat. Lehet más a véleményetek, csak ne itt írjátok le, mert nem erre szólt a kérdés. Mindenki eldönti, hogy ő mit akar a gyerekével, milyen módszert, nem kérte, hgy győzzétek meg.
Én is használtam onnantól fogva, amikor a gyerek olyan korba került, hogy már biztosan tudtam, hogy nem csak akkor sír ha ténylegesen valami baja van! Mivel előtte sem volt együttalvás, mindin felkapkodás-elcsendeítés így csak pár percet vett igénybe. Először kb 15 perc, de nem sírt egyfolytában, utána 5-10, és aztán már nem volt gond. :)
15.44-es vagyok.
Nos olvastam a könyvet, nem vettem ki az ágyból, de neki nem egy módszerre volt szüksége, hanem rám, az anyjára.
Csak magamat tudom ismételni, nem lehet egy könyvet minden babára ráhúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!