Mióta eszik már a babád virslit, danoninot, péksüti belsejét, tölcsért?
virslit nem eszik
danoninot nem eszik
péksütit 1 éves korától, de mértékkel
tölcsért most evett 7végén, 16 hónapos.
Nem kötözködésképpen kérdezem, de virslit vagy danoniot miért nem adsz neki?
Más felvágottat kap?
húúúú de sajnálom, h válaszoltam....
maradjunk annyiban, h a gyermekemnek én vagyok az édesanyja. én nevelem és úgy, ahogy én jónak látom. én sem kérdezem, h te miért adsz a babádnak ezt v azt.
a mi kisiunk 12 hónapos korától eszik virslit, Danoninót 7-8 hónapos korától+krémtúrót 8 hónapos korától, péksütit 10-11 hónapos korától, tölcsért ezen a nyáron kapott először és imádja, pici fagyival a szélén :)
16 hónapos kisfiú anyuja
virsli: 10 hó,
danoninot nem, könnyű és finom joghurtot kap, vagy krémtúrót: 10 hótól
péksüti: 10 hó
tölcsér: 1* evett, kb. 8,5 hós volt
9 hós a fiam. virslit most vasárnap evett először, pár katonát, én nem lom volt, hanem jó minőségű, kenyérrel kapta.
Joghurtot, danoninot, túró desszertet 8 hós kora óta kap, ezt én napi rendszerességgel adom neki! És?? Én így látom jónak!! :))
Tölcsért eddig 3x evett, az ízlik neki!
7 hónapos:
Virslit nem igazán akarok még neki adni, bár a jó minőségűt lehet egy-két hónap múlva megkóstoltatom vele.
Péksüti belsejét, ha ott vagyok mellette, picit adok neki (védőnő javasolta)
Danoninót tegnap kapott először, szintén csak vaníliásat merek (védőnő javasolta múlt héten!)
Tölcsért már kapott egy hónapja, de nagyon figyelni kell ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!