Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti rá tudtatok hagyni egy 4...

Ti rá tudtatok hagyni egy 4 hetes babát 5 órára a nagyszülőkre? Baj hogy nincs lelkiismeret furdalásom?

Figyelt kérdés

Már komolyan attól, hogy nincs...

Tudtuk hogy majd jönnek át a szüleim estére, ezért otthagytuk a picit, hazamentünk, beszélgettünk, filmeztünk, pihentünk, kicsit aludtam. Jó volt csak vele lenni úgy hogy tudtam nem kell egyikünknek sem kipattanni az ágyból. Nem nyűg egyébként a picike, nem érzem annak, mégis jó volt most csak a férjemmel lenni.

Egy ismerősöm viszont "beszólt", hogy nem érti hogy tudtam ennyi időre otthagyni egy ilyen kicsit, ő nem tudta volna.

2013. máj. 27. 10:29
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Ha hajlamos lennék depresszióra, már ezerszer felkötöttem volna magam, biztos nem a saját gyerekem miatt leszek az.
2013. máj. 27. 12:20
 22/27 anonim ***** válasza:
69%
8as vagyok. Írtam hogy már hét hetes korukban jártam edzeni, eljárok barátokkal, férjemmel. Az első gyereket 1,5 évig szoptattam, a kicsi 1 éves még mindig szopizik. Annak ellenére hogy "lepasszolós" fajta vagyok. Ezt rakd össze:)
2013. máj. 27. 12:24
 23/27 anonim ***** válasza:
nagy francokat hívják így. Ne találjuk már ki, hogy ez az út vezet a depresszióig. A szoptatásról meg nagyon vicces a vélemény.
2013. máj. 27. 12:25
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a nagyobb született, akkor 3 hetesen otthagytam anyukámnál 1 órára, hogy elmenjek szoptatós melltartóért, de akkoriban fél napra még nem hagytam volna ott. A másodiknál már lazábban kezeltem, nem is voltam annyira kikészülve a két gyerek mellett, mint egyedül az elsővel.

Igaza van annak, aki írta hogy nem a Taigetoszra raktad ki. Ha neked ez kellett ahhoz, hogy picit pihenj, a gyerkőc jobban járt egy kipihent, mosolygós anyukával, mint egy hisztérikával.

Egyébként meg tök mindegy hogy mit csinálsz, akkor is sz.r anya vagy. Nekem beszóltak már azért, hogy hogy tudom leadni a gyerekeket anyukámnak, mert a kötődés meg jajistenem, de emellett le is toltak, hogy miért vittem magammal őket ide-oda kendőben és miért szoptattam mind a kettőt sokáig, mert ezzel betegesen magamhoz láncolom őket.

2013. máj. 27. 12:57
 25/27 anonim ***** válasza:
Hú, 16! Te aztán sokat tudsz. Képzeld, nekem is elapadt a tejem a másodikkal, mert nem szopott rendesen, elkezdtem fejni, de nem volt ugyanaz sajnos. Az elsőnél meg minden rendben volt, hónapokig tudtam szoptatni. Én aztán nem vagyok "lepasszolós" fajta, ezt kikérem magamnak! Mindenhová viszem magammal őket, ahová csak lehet. Arról nem beszélve, hogy szoptatás alatt is ki lehet mozdulni, csak szervezés kérdése, csakúgy, mint a tápszeres babáknál.
2013. máj. 27. 13:57
 26/27 anonim ***** válasza:

Aki azt írta, hogy annak apad el a teje, aki "lepasszolja" a gyereket, aki meg nem, annak meg nem apad el a teje, annak azt ajánlanám, hogy olvasson és művelődjön!

Ha egy anya nem visz be elegendő tápanyagot a szervezetében, a teje is el fog apadni, vagyis nem fog tudni szoptatni.

És ha valaki beteg és mondjuk orvosi utasításra nagyon szigorú diétát kell tartson(baromfifelvágott, párolt rizs és krumpli, semmi más) az egészsége érdekében vagy inkább a nagyon rossz közérzet és fájdalmak elkerülése érdekében, annak el fog apadni a teje. És ehhez semmi köze az anyukának a hollétéhez.

Nekem ugyanis ettől apadt el a tejem!

2013. máj. 27. 14:04
 27/27 anonim ***** válasza:
Igen. Rossz idő volt, mi a sógornőmet vittük autóval egy pár száz km-rel messzebb lévő orvoshoz. Főtt a fejem, hogy vigyem e kicsit, vagy sem... Aztán úgy döntöttünk, hogy ha mi balesetet is szenvedünk, legalább a kicsi biztonságban legyen. Anyunál hagytuk, nagyon jól elvoltak. Sajnos tápszeres, így az étkeztetés is meg volt oldva.
2013. máj. 27. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!