Mit tegyek, ha nagyon sír?
Én sajna ugyan így vagyok, az első időben még wc-re sem tudtam menni. Enni nem tudtam...
Semmire nem volt időm-most sem nagyon-se főzni, takarítani...
Nekem annyival rosszabb, hogy van még egy gyerekem aki szintén éhes igényli a foglalkozást...
Segítségem semmi, az elején azt hittem megzavarodok..
Ma már hagyom sírni, míg elkészül a fiam ebédje-neki is muszáj ennie. Na meg nekem is,mert emiatt majdnem elment a tejem.
Mondjuk ha mást nem én már csak kiflit v. zsömlét eszek valamivel, mert azt riszálás közben is meg lehet enni.
Mennyi idős a babád? Gondolom még elég fiatal.
Bár én sem nagyon vagyok híve, és borzasztóan sajnálom is őket-de néha hagyd sírni, amíg eszel, wc-el (bár úgy igen nehéz, legalábbis nekem)-nehogy abba a hibába ess mint én és elmenjen a tejed.
Eggyetértek az utolsó hozzászólóval.Hordozó kendö vagy kenguru,és hajrá.Tudsz mindent csinálni.Nálunk is ez vált be.nem biztos hogy a hasa.Lehet,hogy csak nem akar egyedül lenni.ha sír,tudja,hogy felveszed.Ne hagyd sírni.Jó kicsit lehet,de ne félórákat.
Nekem mára a lányom elvan magának is,+jön velem mindenhová a komppal.elötte pedig vittem pihenösze´kestül,mikor pedig kendövel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!