Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16 évesen teherbe estem. Mit...

16 évesen teherbe estem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A baba apja az első pasim,már 3éve együtt vagyunk,3,5 héttel ezelőtt feküdtünk le egymással (nálunk 16 év az egyfajta korhatár,2 hónap múlva leszek 17éves).Nem voltunk felelőtlenek,gumival szeretkeztünk,ráadásul FOGAMZÁSGÁTLÓT is szedek.Megtörtént a baj,kilyukadt a gumi,de mivel gyógyszert szedek,nem aggódtunk.Aztán eljött a havi ideje,nem jött meg.Vártam három napot,akkor sem semmi.Mit sem sejtve elmentem az orvoshoz,aki miután megvizsgált,elmondta,hogy 3 hetes terhes vagyok.A babát nem szeretném elvetetni,hiszen ő nem tehet róla,hogy megfogant.A szüleim nem támogatják,hogy megtartsam,de ez a baba mégiscsak az enyém,a miénk a párommal,nem akarom örökbe adni sem.Mit tehetnék? köszönöm a válaszokat előre is!
2013. máj. 19. 23:21
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Én nem tudom, hogy a szüleid miért ilyen negatívak, amikor védekeztetek nem is akárhogy. Ha a babát szeretnétek megtartani, akkor ne engedj a szülői akaratnak, mert Ő a ti babátok lesz és mivel úgy látom nem vagytok felelőtlenek szerintem fel tudjátok nevelni. Nem mondom, hogy könnyű lesz, mert nem lesz az sőt... olykor ki fogtok borulni mind a ketten és össze fogtok veszni a legkisebb dolgokon is, de egy gyermeknél nincs nagyobb áldás. A párod nappalin nem fogja tudni végigcsinálni az egyetemet, max ha egyéni tanrendet kér, de még úgy is necces (tudom mit beszélek a második évemben lettem állapotos:)) Nem gondolnám azt, hogy ha ti úgy döntötök, hogy megtartjátok a picit, akkor valaki ne lenn ebben a segítségetekre, mert ha most még nem is, de ha megszületik minden családtag egymást fogja taposni, hogy ki lássa előbb :) Sok szerencsét nektek és sok sok boldogságot a kisbabához :)

2013. máj. 25. 10:05
 32/32 A kérdező kommentje:
köszönöm :))) remélem,igazad lesz :)
2013. máj. 31. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!