Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16 évesen teherbe estem. Mit...

16 évesen teherbe estem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A baba apja az első pasim,már 3éve együtt vagyunk,3,5 héttel ezelőtt feküdtünk le egymással (nálunk 16 év az egyfajta korhatár,2 hónap múlva leszek 17éves).Nem voltunk felelőtlenek,gumival szeretkeztünk,ráadásul FOGAMZÁSGÁTLÓT is szedek.Megtörtént a baj,kilyukadt a gumi,de mivel gyógyszert szedek,nem aggódtunk.Aztán eljött a havi ideje,nem jött meg.Vártam három napot,akkor sem semmi.Mit sem sejtve elmentem az orvoshoz,aki miután megvizsgált,elmondta,hogy 3 hetes terhes vagyok.A babát nem szeretném elvetetni,hiszen ő nem tehet róla,hogy megfogant.A szüleim nem támogatják,hogy megtartsam,de ez a baba mégiscsak az enyém,a miénk a párommal,nem akarom örökbe adni sem.Mit tehetnék? köszönöm a válaszokat előre is!
2013. máj. 19. 23:21
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Marpedig ezt a szuleiddel kell letisztaznod, mert az o tamogatasuk nelkul (akar a munkahely biztositasa a vallalkozasban), meg Te is eletkeptelen vagy!! Ezt kell belatnod. Most van par het (nem sok), a dontesig, beszelgessetek SOKAT a temarol, mondd el az erzeseidet. Csak erzelmi alapon fogsz tudni rajuk hatni. De ha megtartod, legy tisztaban vele, hogy mit vallalsz (munka, felelosseg stb) es hogy a parod is tenyleg akarja-e...
2013. máj. 20. 06:17
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy harom hetes terhesseg, csak mesterséges megtermékenyítés eseten es az orvos nem is fog ilyet mondani.
2013. máj. 20. 06:19
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
3hetes terhességet az orvos se lát...Még 5hetesre is csak mondja,hogy lehet az...Ha örökbe nem adod,el nem veteted,akkor felnevelitek...De támogatás nélkül?!?!Azért gyógyszert ha szeded rendesen,ritka a terhesség mellette...Ez eléggé kamukérdésnek tűnik...
2013. máj. 20. 06:53
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Mond már el milyen orvosnál voltál hogy ilyen korai terhességet lát! 3 hetesen abszolút nem látszik semmi. Most vagy kamuzol, vagy téved az orvos.
2013. máj. 20. 07:35
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kamuszagú a dolog. NINCS kimutatott 3 hetes terhesség, talán az 5. héten már látja, de inkább a 6-7-en. 3 hetes terhességnél még nem is sejtjük, hiszen van egy hét még a menstruációig.
2013. máj. 20. 07:50
 16/32 anonim ***** válasza:
55%

Nincs 3 hetes terhesség,hogyha 3 hónapja késik. Akkor már minimum 12 hetes vagy.

Hogy is van ez kedves kérdező?

2013. máj. 20. 07:56
 17/32 anonim ***** válasza:
Utolsó! Harom NAPOT várt, nem hónapot.....
2013. máj. 20. 07:57
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

3 hetes terhesség nincs, ilyet orvos nem mond. Akkor mondják, hogy terhes vagy, ha van szívhang.

Ülj le a szüleiddel és mondjad el, hogy védekezés mellett terhes maradtál.

2013. máj. 20. 09:08
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
3 hetes terhesség nincs is!
2013. máj. 20. 09:15
 20/32 anonim ***** válasza:
71%

Szia! ha biztosítani tudtok a babának mindent, akkor én megtartanám a helyedben. Az írásod alapján, nem tűnsz felelőtlennek. Főleg ahogy írod a párod is támogat. Ismerősöm is 16 évesen esett teherbe, férjhez ment, így a gyámügy nagykorúsította. Így minden döntés az övé és a párjáé volt.

Amikor én lettem terhes, és először mentem dokihoz, a doki a kézi vizsgálat alapján megmondta, hogy 3-4 hetes terhes lehetek, úgyhogy megmondják.

A döntés a tiétek, de csak azért mert fiatal vagy, nem vetetném el, főleg ahogy írod, nem szenvedne hiányt semmiben a baba.

A párod szülei mit szólnak hozzá?

2013. máj. 20. 09:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!