Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16 évesen teherbe estem. Mit...

16 évesen teherbe estem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A baba apja az első pasim,már 3éve együtt vagyunk,3,5 héttel ezelőtt feküdtünk le egymással (nálunk 16 év az egyfajta korhatár,2 hónap múlva leszek 17éves).Nem voltunk felelőtlenek,gumival szeretkeztünk,ráadásul FOGAMZÁSGÁTLÓT is szedek.Megtörtént a baj,kilyukadt a gumi,de mivel gyógyszert szedek,nem aggódtunk.Aztán eljött a havi ideje,nem jött meg.Vártam három napot,akkor sem semmi.Mit sem sejtve elmentem az orvoshoz,aki miután megvizsgált,elmondta,hogy 3 hetes terhes vagyok.A babát nem szeretném elvetetni,hiszen ő nem tehet róla,hogy megfogant.A szüleim nem támogatják,hogy megtartsam,de ez a baba mégiscsak az enyém,a miénk a párommal,nem akarom örökbe adni sem.Mit tehetnék? köszönöm a válaszokat előre is!
2013. máj. 19. 23:21
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Beszélj a szüleiddel állíts fel egy tervet, hogy fog működni az élet. Attól függetlenül, hogy a tiétek a döntés szülői segítség nélkül éhen halnátok. Az meg, hogy orvosin ahova még fel sem vették így egy percet nem tanult ott de ösztöndíj gyanús, ne haragudj de nevetséges. Azzal, ami bizonytalan és az nagyon is az ne számolj.
2013. máj. 20. 10:19
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem sántít ez a történet?
2013. máj. 20. 10:49
 23/32 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy ösztöndíj gyanús? Hogy felvételizik gyermeksebésznek? Nincs 3 hetes terhesség! Szóval, kedves kérdező, hogy is van ez?
2013. máj. 20. 10:53
 24/32 anonim ***** válasza:
76%

1. Gumi meg tabletta mellett teherbeesni...na persze.

2. 3 hetes terhességet az orvos nem lát

Hagyd abba a kamuzást.

2013. máj. 20. 11:04
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Kézi vizsgálattal megmondta a 3 hetes terhességet? Nem vonom kétségbe, de HOGYAN????

Kb. a ciklus felében megtörténik a megtermékenyülés, és következik a beágyazódás. Tehát kb. ezt a folyamatot az orvos kézi vizsgálat alapján megmondta? Miért mentél orvoshoz, ha nem is késett még? Nem az volt, hogy KÈSETT 3 hete, elmentél, és akkor megállapították? Mert az bizony már addigra 7 hetes terhesség, az oké is. De 3 hetes nincs, hát ott még meg is jöhet, arra még nem mondhatják ki.

2013. máj. 20. 11:44
 26/32 anonim ***** válasza:
Csak annyi,hogy az én férjem orvos,és nincs ilyen hogy gyermeksebésznek felvételizik.Esetleg annyi,hogy felvételizik az orvosi egyetemre!Az hogy ő gyermeksebész vagy mi akar lenni,az pedig csak diploma után mehet szakosodni,de hát hol van még az...
2013. máj. 20. 12:29
 27/32 anonim ***** válasza:

1. 3 hetes terhesség nincs

2. ha 3,5 hete feküdtetek le, nincs az az orvos, aki megmondja, hogy terhes vagy

3. általános orvosi karra lehet jelentkezni, olyan nincs, hogy gyermeksebésznek

4. orvosin ösztöndíjhoz brutál jól kell tanulni, a maximum 15 ezer ft körül van szín 5-tös átlagnál (a legtöbben 6-7 ezret kapnak jó átlagra)

5. orvosi egyetem mellett a barátod nem tudna dolgozni, mivel ott nem csak a vizsgaidőszakban tanulnak látástól vakulásik, hanem a sok Demo miatt a szorgalmi időszakot is végigtanulják

Valami nekem nagyon sántít a történetben.

2013. máj. 20. 14:39
 28/32 anonim ***** válasza:
23-as vagyok. Olyan kár, hogy nem válaszolsz, kedves kérdező erre a rengeteg kérdésre!
2013. máj. 20. 14:41
 29/32 anonim ***** válasza:

Nagyon genge kamu...

3 hetes terhesség nincs

Gyermeksebész ösztöndíj nincs

Orvosi mellett dolgozni nem lehet

Ha a család ilyen nagyon jól áll anyagilag még simán beinthetnek, hogy old meg te a saját problémádat

Gyógyszer és óvszer együtt ....aaaaaa, ne hazudozz össze- vissza!

2013. máj. 20. 15:06
 30/32 A kérdező kommentje:
az orvos tesztet csinált és 3 hetesnek ítélt meg elsőre,mert addigra vezethető vissza.orvosnak felvételizik,de gyereksebész szeretne lenni.köszönöm mindenkinek a sok negatív kommentet,igen,ez Magyarország,ahol látatlanban elítélnek mindenkit.Azt sem tudjátok,mi hogy történt de már kreáltok.GRATULÁLOK MINDENKINEK.én tanácsokat szerettem volna kapni,nem hülye kiosztásokat.IGEN,MEGOLDOM EGYEDÜL.a normális kommentelőknek köszönöm a segítséget,sokat jelentett nekem a tanács.van akivel felvettem a kapcsolatot privátban,nekik többet elmondtam.
2013. máj. 24. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!