A baba apja az első pasim,már 3éve együtt vagyunk,3,5 héttel ezelőtt feküdtünk le egymással (nálunk 16 év az egyfajta korhatár,2 hónap múlva leszek 17éves).Nem voltunk felelőtlenek,gumival szeretkeztünk,ráadásul FOGAMZÁSGÁTLÓT is szedek.Megtörtént a baj,kilyukadt a gumi,de mivel gyógyszert szedek,nem aggódtunk.Aztán eljött a havi ideje,nem jött meg.Vártam három napot,akkor sem semmi.Mit sem sejtve elmentem az orvoshoz,aki miután megvizsgált,elmondta,hogy 3 hetes terhes vagyok.A babát nem szeretném elvetetni,hiszen ő nem tehet róla,hogy megfogant.A szüleim nem támogatják,hogy megtartsam,de ez a baba mégiscsak az enyém,a miénk a párommal,nem akarom örökbe adni sem.Mit tehetnék? köszönöm a válaszokat előre is!
2. Megszülöd, de örökbe adod. Gondolom, ez se neked, se a szüleidnek nem tetszene.
3. férjhez mész, nagykorúsítanak, férjedhez költözöl, együtt felnevelitek.
2013. máj. 19. 23:31
2/32 A kérdező kommentje:
nagykorúsítanak? az hogy működik? :)
2013. máj. 19. 23:37
3/32 anonim válasza:
Semmi extra. Csak férjhez kell menned. Férjhez pedig gyámhatósági engedéllyel lehet. De, ha meg akarod tartani a gyereket, és erről dönteni akarsz, nem kell megházasodnod. Benned van a gyerek, senki nem kötelezhet abortuszra.
2013. máj. 19. 23:56
4/32 A kérdező kommentje:
és ha nem vagyok nagykorú?akkor nem a szüleimé a döntés?
2013. máj. 19. 23:59
5/32 anonim válasza:
Párod hány éves?
2013. máj. 20. 00:00
6/32 A kérdező kommentje:
a baba várható születése után 15 nappal betölti a 18-at.
még mind a ketten középiskolásak vagyunk,gimnáziumba járunk,a párom jövőre felvételizik az orvosi egyetemre gyermeksebésznek,ösztöndíj gyanús.ha én átmegyek majd levelezőre,akkor még bezavarni sem fog a baba.van állandó munkája az apja cégénél,el tudnánk tartani.illetve a nővéremtől nagyon sok támogatást kaphatnánk.babakocsi,hordozó,babaszoba stb és még felügyeletet is (8éves kislánya van,saját cége a férjének,ő nem dolgozik)
2013. máj. 20. 00:05
7/32 anonim válasza:
Nem szüleidé a döntés a te gyerekedről. De tényleg a legtisztább a házasság lenne. Gondolom, ha a párod orvosira megy, nem áll rosszul anyagilag (ok, ösztöndíj, de akkor is!). Neked nem levelezőre kell átmenned, hanem magántanulónak kellene lenned a saját sulidban. Ott már ismered a tanárokat, követelményeket. Viszont a párod az orvosi mellett nem fog tudni dolgozni.
2013. máj. 20. 00:11
8/32 A kérdező kommentje:
hát.saját jól működő cégük van :) ahol nekem is lenne szerencsém elhelyezkedni a baba miatt is,tehát nem okozna gondot az eltartása.nem tudnám őt elengedni.sehogy :( ő a mi picikénk...
2013. máj. 20. 00:13
9/32 anonim válasza:
Én nem vagyok semmi rossznak elrontója, de az orvos ilyet nem mond, hogy 3 hetes terhes vagy. Nem is lát még akkor semmit... akkor még talán elkezdődik a beágyazódás...
Elég érdekes ez, szerintem nem is igaz.
2013. máj. 20. 01:49
10/32 anonim válasza:
Másik meg az, hogy az orvos nem attól számítja a terhességet, amit te bemondasz, hogy mikor szexeltél, hanem az utolsó havi vérzésed első napjától, tehát az elmaradás idejét ők már eleve négy hétnek számolják stb. de még akkor se látszik semmi..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!