Mit csináljak? Teherbe estem 16 évesen.
Figyelt kérdés
16l vagyok és 1 hónapja vesztettem el a szüzességem a barátommal akivel fél éve vagyok együtt 2 alkalommal amikor lefeküdtünk elég ittasak voltunk mind a ketten ès nem használtunk óvszert. Mit csináljak?2013. márc. 15. 17:42
3/26 anonim válasza:
Mielőbb beszélj a szüleiddel! Minden percért kár! NYOMÁS!
4/26 anonim válasza:
nőgyógyásznál is voltál?
vagy tesztet csináltál?
mindenképp beszélj a szüleiddel!
6/26 A kérdező kommentje:
Vettem tesztet a barátnômmel.
2013. márc. 15. 17:59
7/26 anonim válasza:
Muszáj lesz beszélned a szüleiddel! Hogy ők miben támogatnak, az kiderül hamar. És jobb ezen mielőbb túlesni!
8/26 anonim válasza:
egy ilyen fontos dolgot NE a barátnőddel beszélj meg, hanem az ÉDESANYÁDDAL! Ő tud neked-nektek segíteni, bátorítani, vigasztalni. Beszélj vele őszintén!
9/26 anonim válasza:
Add örökbe, vagy tartsd meg. Én is 16 évesen lettem terhes.
10/26 anonim válasza:
beszélj szüleiddel és a barátoddal is. igaz készülj fel a legrosszabbra hogy nem fognak örülni de vállalnod kell a felelősséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!