Mit csináljak? Teherbe estem 16 évesen.
Szia! Itt tényleg nagyon fontos a körülmény. Anyukádék, barátod szülei tudnak e segíteni. A barátod melletted lesz e. A sulit tudod e folytatni. stb...ha erre mind bólogatsz akkor tartsd meg.
Hugom 14 évesen szült (bedőlt egy nála idősebb férfinak, aki azt visszament a volt barátnőjéhez, egyedül hagyva a kisfiúval) és nem bánta meg. Gyönyörű kisfiú és azóta lett még egy pici fiú (ugyan attól az apától ) és most is egyedűl van, apukánk segít neki én amennyire tudok. Igaz ezzel kicsit "elrontotta" az életét, de csak mert nincs megfelelő háttere. (Anyu nem tudja támogatni, 9en vagyunk tesók) ugy hogy gondold át.
nem egyáltalán nem példának hoztam fel, mert tényleg nem az. egyenesen szomorú, mert nem igazán tudja megadni a fiainak azt amit szeretne. de egy percre sem bánta meg hogy megtartotta őket.
Én már 22 vagyok, és még csak most döntöttem el hogy babát szeretnék. nem is tudom mi lett volna ha már lenne egy 6 éves gyerekem.
Így belegondolva ez a válasz eléggé elüt az előzőtől. nem tudom mit tennék a helyedbe kedves kérdező! de tudasd velünk ha eldöntötted :)
Utolsó, szívemből szóltál.
Ha neked nincs is, a szüleidnek legyen olyan anyagi háttere, hogy egy babát fel tudjanak nevelni. 18 éves korodig, pedig valószínűleg anyukád lesz (lenne) a gyámja. Ha nem olyanok a körülmények, akkor viszont ne szüld meg. Neked sem jó, a babának pláne nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!