Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Ti hova ültök a...

Anyukák! Ti hova ültök a kocsiban ha mentek valahova?

Figyelt kérdés
Apa mellé előre vagy a baba mellé hàtra? Miért? Ha Ti vezettek hovà teszitek a babàt (2en vagytok) ?
2013. máj. 6. 22:40
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
72%
Ezért van nálunk tükör, így mindent látok benne. Én sem szeretném, ha megszokná, hogy valaki szórakoztatja, mert egy ismerősöm fia ezt szokta meg, ha ketten mennek végig üvölti az utat. Szerencsére szeret autózni, semmi gond nem volt eddig, mentünk már ketten 300 km-t is :) sokat autózunk hétvégén. Szerintem jobb, ha egyedül van hátul, persze ha hányós, az nem jó, de vannak erre már homeopátiás szerek. Én szerettem volna ha hátul háttal tudom bekötni 13-kg-ig, de nagyon érdekli a világ, így meg kell fordítanom. Mondjuk mi vettünk egy Concordot-0-18-asat, így nagyon kényelmesen utazik, mert a hordozót kinőtte. Szóval biztonsági és megszokás szempontjából csak hátul, a hordozót sem tettem soha előre, csakis hátra, nagyon jó a tükrös módszer!
2013. máj. 7. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!