Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Ti hova ültök a...

Anyukák! Ti hova ültök a kocsiban ha mentek valahova?

Figyelt kérdés
Apa mellé előre vagy a baba mellé hàtra? Miért? Ha Ti vezettek hovà teszitek a babàt (2en vagytok) ?
2013. máj. 6. 22:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Egyszer ültem hátul, amikor haza vittük a kórházból. Amúgy mindig a férjem mellett ültem. Ez azért is alakult igy, mert sokat voltunk kettesben a lányommal, akkor ugye én vezettem, akkor sem ült mellette senki. Így aztán akkor sem ültem hátra, ha hárman mentünk.
2013. máj. 7. 07:51
 12/21 anonim ***** válasza:
Általában én vezetek akkor apuka ül a kislányunkkal hátul és eljátszanak :) Ha kettesben megyek a kis csajjal akkor magam mellé rakom (nem légzsákos az autó) és így neki is jobb, hogy lát meg nekem is, hogy pl. piros lámpánál a kezébe adom a játékát, megrázom a csörgőjét.
2013. máj. 7. 07:59
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Hátul ülök a fiammal. Én jobban szeretem így, rögtön tudom kezelni a problémát, ha gond van. Rendkívül balesetveszélyes az első ülésről hátramászni, hátrafelé nyúlkáni, a vezetőt nagyon zavarja, úgyhogy ennek nem vagyok a híve. Egyedül nem igazán szoktam vinni, talán egyszer volt ilyen városon belül. Ilyenkor is hátul ült az ülésében.
2013. máj. 7. 08:17
 14/21 anonim ***** válasza:

2 fiam hátul ül, én pedig elöl az anyósülésen. Nem szokott probléma lenni, még sosem másztam hátra.

Ha mégis baj van, szinte bárhol rögtön le tud húzódni a férjem, de nem szokott előfordulni.

2013. máj. 7. 08:29
 15/21 anonim ***** válasza:
10 hónapos a fiam, még háttal van bekötve, de meg kell fordítani, mert elkezdett reklamálni.Én szoktam vezetni, ha megyünk valahova, mert az én kocsimban van a gyerekülés :) A támlán van tükör, így látom a visszapillantóban, ha megfordítjuk, előre is teszünk plusz tükröt.
2013. máj. 7. 08:43
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy éves a kisfiam, és hátul szoktam ülni mellette. Már épp kezdtem úgy érezni pár hónapja, hogy visszatérhetek az anyósülésre, de volt egy hosszabb hazautunk vidékre és a kisfiam rosszul lett. Hányt és annyira megijedt, hogy nem dőlt előre,nyelte vissza, én segítettem neki. Nem is tudom mi lett volna, ha elöl vagyok, így is nagyon megrémültem, a férjem csak jó pár perc múlva tudott lehúzódni, mert pont szűk kanyargós úton mentünk.
2013. máj. 7. 09:08
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vâlaszokat. Ên is mndig hàtraülök mert bàrmi történhet. Pici még a fiam 3 hònapos jò ha kèznèl vagyok. Azért kérdeztem mert van ismerős aki szerint teljesen felesleges hàtra ülni. Ha pedig 2-en megyünk akkor én is magam mellé teszem.(kikapcsolhatò a légzsàk)
2013. máj. 7. 09:33
 18/21 anonim ***** válasza:

4 hónapos koráig hátra ültem vele, ha Én vezettem akkor mellettem volt az anyós ülésen.

Most már hátul űl egyedül akkor is ha mindannyian megyünk. Szeretném ha ezt szokná meg, és nem kéne még 2 évesen is hátul ülnöm vele.

Most már 7 hónapos elmúlt, ügyesen nézeget, játszik, elvan. Természetesen az esetek nagy részében bealszik :)

2013. máj. 7. 10:10
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vâlaszokat. Ên is mndig hàtraülök mert bàrmi történhet. Pici még a fiam 3 hònapos jò ha kèznèl vagyok. Azért kérdeztem mert van ismerős aki szerint teljesen felesleges hàtra ülni. Ha pedig 2-en megyünk akkor én is magam mellé teszem.(kikapcsolhatò a légzsàk)
2013. máj. 7. 10:10
 20/21 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok...

Engem egyébként nagyon "zavart" hogy mellettem van, mindig néztem, odanyúltam stb. és rájöttem h ez nagyon balesetveszélyes. Ha hátul ül akkor nincs ingerenciám állandóan őt figyelni, plusz ha elkezd sírni vagy bármi akkor megállok. Ha pár másodpercet sír még nem lesz baja :)

2013. máj. 7. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!