Anyukák! Ti hova ültök a kocsiban ha mentek valahova?
Én mindig előre ültem. Míg picik voltak addig ha kocsiba tettük őket mindig bealudtak:) Most 2 évesek, már eljátszanak hátul, de ha messze megyünk 1 óra múlva így is elalszanak.
Ha gond volt hátranyúltam, 1-2szer másztam :)
Mivel ikrek én kiskorukban is hátra tettem őket ha egyedül mentem. Bár olyan 1 éves korukig fél órás útnál többre nem mentem egyedül.
Ha párom vezet, akkor hátra ülök a baba mellé, ha bármi van, kéznél legyek :)
Ha én vezetek, akkor ha nem légzsákos kocsival megyek (páromé), akkor előre teszem a babát, ha légzsákossal (enyém, nem lehet kikapcsolni), akkor hátra. De jobb szeretem, ha elől van :)
Általában én vezetek.
Akkor lett autónk, amikor két gyerekünk volt. Akkor két oldalt ültek hátul. Aztán lettek hárman. Amíg kagyló ülés volt, addig a baba anyós ülésen volt elől, hátul ugyanott a két nagy. (Középre egy felnőttnek nem volt túl kényelmes bezsúfolódni)
Most már nagyobb ülése van a picinek, ő ül anyós ülés mögött, így egy piros lámpánál ha hátra fordulok, tudok vele kommunikálni, és elég jól lát is engem. A két nagy mögöttem és középen.
Ha a férjem is jön, akkor ő ül anyós ülésen, de néha ő vezet, akkor én ülök mellette, hátul ugyanaz a leosztás. Mindenkinek megvan a helye, ha kevesebb gyerekkel utazunk, akkor sem helyezzük át az üléseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!