Hordozós Anyukák! Ha nem alvásidőben mentek valahova, akkor is elalszik rajtatok a baba?
Szia:)!
Mi mindig akkor mentünk, amikor kellett, soha nem volt gond:).
Mondjuk attól is függ, hogy mi a dolgotok, például hivatali ügyintézést inkább alvásidőre tettem, mert bármilyen érdekes is a hátamról a világ, az egy helyben toporgást egy idő után hordozva is elunja a baba.
De bármi más ügyben nem volt gond ha nem aludt:). 10 hónaposan már leköti őt a nézelődés, az, hogy tudsz hozzá beszélni, mutogatni az érdekességeket, mocorogni, szóval ne izgulj:). Vigyél a kezébe adható játékot(én pl. cumiláncra tettem egy- két apróbb fogdosnivalót, és ha unta a banánt hátra adtam neki), kiflicsücsköt, rágnivalót ha már eszik ilyesmit:).
És igen, még az is lehet, hogy elszundít rajtad "soron kívül":).
megint én, az előbb lemaradt:
ébren levő hordozott gyerek mindig magára vonja a figyelmet:), sokszpr volt, hogy a postán sorban állva a nénik bácsik szórakoztatták a lányomat:D
Köszönöm. :-)
Én elöl hordozok, meglátjuk, mi lesz.
És tényleg! Minden rendben volt az úton, amíg nem volt álmos nézelődött, utána meg bealudt. :-)
Köszönöm a biztatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!