sztem ez már "percek" kérdése! rá fog jönni és szépen kihúzza a kezét! az én fiam 3 hónap végére csinálta meg rendesen, bár akkor még egyszer-egyszer nekilendült mert néha visszagurult mielőtt sikerült volna megfordulnia :-D
2013. márc. 11. 20:52
2/8 Szandy89 válasza:
az én fiam 4 hónaposan fordult hasra!
Nekünk is gond volt eleinte,hogy hogy szedje ki a kezét.de az egyik barátnőm aki védőnő mondta,hogy ha hasra fordult kezdjem el masszírozni a vállait,csak lazán!És láss csodát kihúzta a kezét!!! :)
2013. márc. 11. 21:16
3/8 anonim válasza:
akkor már nemsokára átfordul.rá fog ő jönni hogy kell.Az enyém 5 hósan fordult hátról hasra,vissza 1 hónap múlva.De rá 2 hétre elkezdett mászni,most 8 hónapos,feláll,és lépeget a járókában.Ezután már nagyon gyors a mozgásfejlődésük.
2013. márc. 11. 21:33
4/8 anonim válasza:
A kisfiam 5 hónaposan fordult át, de mindig alatta maradt a kis keze. De egy idő múlva megoldotta ezt is:-)
2013. márc. 11. 21:34
5/8 A kérdező kommentje:
Az en fiam is ugyanigy van ahogy az elso is irta.
Neha vesz egx nagy lenduletet atbillen hasra de a keze miatt megsem megy heki es mire ujra probalkozna vissza esik a hatara :-)
Nem siettetem de orulnek ha atfordulna buszke lennek ra :-)
Az orvos szerint is hamarosan atfog de mar 3 hete ezt csinalja es meg semmi
2013. márc. 11. 21:45
6/8 anonim válasza:
hajcsár!
2013. márc. 11. 21:58
7/8 frászkarikaborsó válasza:
Innentől nekünk 1 nap volt, 4 hós volt akkor.
2013. márc. 11. 23:30
8/8 anonim válasza:
Kislányom 7 hónaposan fordult csak át(gyógytorna),és csak 9 hónaposan forgott rendesen.Kisfiam 3 hónaposan már forgott, most 11 hónapos és már egyedül megy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!