Első szülinap. Nálatok hogy ment?
Kislányom most májusban lesz egy éves. :)
Nagyon sok játéka van, ami zenél, és még mindig imád mindent megrágni (azaz kis darabos, vagy lenyelhető nem jöhet szóba. ). Menni nem tud, lépegetni igen, bútorok mentén.
Járássegítő, első motor féleség és plüssök vannak, így nem kellenek. Jah és ruhák is vannak, meg azt nem is tartom ajándéknak egy kisgyereknek.
Van FP tanuló kutyus, kulcsok, sütiforma, labdák, stb. :)
Ti mit vennétek Neki a helyünkben és a család helyében?
A telken nyáron sok időt töltünk majd, így kaphat kerti játékokat is, de az még pár hónap (felújítás alatt van) így a játékok nagy része mostani használatra kellene. :)
Az a probléma, hogy ha ez így megy tovább nálatok, akkor már idén karácsonyra nem lesz mit venni a gyereknek, mert már most nem tudjátok mit is kellene neki venni.
Gondolom kapjátok a sok kacatot, mindenki hoz egy láda valamit.
Mi nagyon messze lakunk a családtól, így elég kevés játéka volt a lányomnak, söt mi nem is szeretjük a sok játékot, mert a gyereket inkább ellaposítja.
Mi elsö szülinapra egy fa babakocsit vettünk neki, az volt a legjobb ajándék neki. Már tudott menni, és megállás nélkül tologatta.
De én úgy vagyok vele, hogy pl tesómék tavaly nyáron megunták a kiskonyhájukat és nekünk adták. Ott álltam, hogy 2 éves kislányom nagyon örülne neki, de hát akkor mi lesz a karácsonnyal. ìgy fogtam elraktam és karácsonyra oda adtam neki. Imádta, a legjobb ajándék volt neki.
Most pl volt egy szuper faház a kertbe neki, homokozóval, már 1 hónappal húsvét elött megvettük és eldugtuk, majd a nyuszi hozta. Mindig mondja, hogy a nyuszitól kapta.
Èn mindig elöre gondolkodom, hogy mit is kapjon ünnep napokra, és ha kapunk is valakitöl olyat akkor is elrakom, max megspórolt nekem egy ajándékot.
Ja még hozzá kell tennem, hogy anyagilag nagyon jól állunk, de én megbecsülöm a használt dolgokat is.
Állatos Lego duplo. később hasznos lesz, addig meg rakosgathatja az állatkákat.
Játék babakocsi babával. A lányom azt kapta első karácsonyra, akkor volt 13 hónapos. még ma is tologatta. lassan 5 éves.:)Egy pár hét és biztos menni fog a lányod.:)
Jókat írtok és igazad van, nagyon sok játéka van, de nem a legdrágábbak és a nagy része még "babás" játék. :)
A sátor, babakocsi, akár a baba és a kirakós lego jó ötlet, és amire még én gondoltam az, fürdőbe játéktároló, vagy a szobájába is lehet tenni játéktartót, ami praktikus is. :)
Most a kedvence egy üreges puff, amiről leveszi a tetejét és adogatja belőle a játékokat. :D
Telekre pedig már van homokozója, játékok is hozzá, lesz medence, hinta, közös hintaágy, és a sátrat is ki lehetne vinni. :)
Ha még van ötlet, nagyon várjuk, mert anyumék is a mi ötleteinkre várnak és az összes rokon. :D
Na mintha én irtam volna ki ezt a kérdést.Fiamnak is most lesz az első szülinapja májusban:)
Mi is nagy bajban vagyunk ajándékokat illetően,rokonság mindig kérdezi és várják az ötleteket.....és mi 35-en leszünk a buliban,kb.20embernek kellene mondani valamit.Hát nem tudom.Mi eddig a kerti játékoknál és a lábbal hajthatós kismotornál és pöttyös labdánál tartunk...de ezt már neked is irták igy nem sokat tudtam segiteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!