Kihozta nálatok szóba először a gyerekvállalást? Te vagy a párod?
1 Babánál én akartam jobban , akkor voltam 21 éves, párom 26 volt. 1 éve voltunk együtt. kislányunk született aki már 6 éves :).
Most kis tesót várjuk most vagyok 27 éves, párom 32 éves. Már 8 éve leszünk együtt szeptember 7 én , és lassan 3 éve vagyunk már házasok :). Most kisfiút várunk és most mind2 szeretük volna a kis tesót.
Én, úgy 1 évvel azután hogy összejöttünk. Akkor még csak annyit beszéltünk meg, hogy pár éven belül.
Aztán öszeköltöztünk, utána fél évvel ő hozta fel a témát. Engem épp előléptettek egy olyan pozícióba, amiért nagyons okat dolgoztam. Ráadásul végre azt csináltam, amit szeretek. Így kértem tőle még egy kis időt. 1,5 évvel később hagytuk abba a védekezést, akkor már közel 4 éve voltunk együtt.
1,5 éves a lányunk.
Négy éve voltunk együtt, egy éve házasok, amikor tervezetlenül fogantak az ikrek. 31 évesek voltunk.
A kistesó kérdését először a férjem hozta szóba, hogy 2-3 év korkülönbséggel jöhetne a nagyok után. Ezek után pedig én hoztam fel, hogy na akkor x hónapban kezdődhet a próbálkozás, és így is lett.
Szóval egyikünk sem húzta a száját, mindhárom gyereknek ugyanúgy örültünk.
Párszor beszéltünk róla, hogy mikor szeretnénk esküvőt gyereket. Az esküvőt időben is tartottuk 5 év után (fiatalon jöttünk össze), gyerekkel még 5-t várni szerettünk volna, szóval én 30 évesen akartam szülni, de ő 2 évvel korábban mondta, hogy most már szeretne egy kicsit. Előtte én nem gondoltam hogy most, nem is volt "alkalmas" de ahogy mondta rögtön éreztem, hogy igen nekem is kell :)
Szóval 8 éve voltunk együtt. 28 voltam, ő 32.
Másodikat elvileg nem szeretnénk, mindig egyet terveztünk, de most hogy a lányunk 1 éves felhozta újra a babatémát.. Én meg még nem döntöttem el, hogy mit szeretnék. Most még biztos dolgozok pár évet (szeptembertől a lányunk bölcsis lesz) aztán majd meglátjuk. 33-34 éves koromig azért jó lenne eldönteni és teherbeesni:)
Párom akarta, nem húztam a szám, ekkor 32 évesek voltunk. 1 hónap múlva már terhes is voltam. 9 hónapja voltunk együtt.
35/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!