Hogy telt nálatok az 1 éves szülinap?
Itthon voltunk, az ebéd utáni alvás utánra időzítettük a bulit.
A rokonok jöttek, így voltunk összesen gyerkőccel együtt 15-en. Gesztenye torta volt, a lányomnak nagyon ízlett, megevett egy egész szeletet belőle.
A kaja hidegtál volt, sült húsokkal.
A kislányom jól érezte magát, simán elvolt este 8-ig szó nélkül, pedig alapból 7-kor van fürdés. :)
A tesóm gyerekeivel játszott sokat, meg élvezte a szép ajándékokat is.
Nálunk kora délutáni buli volt, itthon, két alvás között. A keresztszülőket és a nagyszülőket hívtuk meg a bulira.
Vettem mesefigurás asztalterítőt és figurás tányérokat, és hidegtálat rendeltünk. A mamákat megkértem, hogy süssenek 1-1 fajta süteményt.
Joghurttortát készítettem (akkor még nem derült ki, hogy tejallergiás a kisfiam), neki külön, mert nem akartam tejszínnel készíteni az övét is.
A keresztanyja készített még egy kis kutyaházikót babapiskótából és gesztenyés krémből, az nagyon tetszett neki.
Jól érezte magát a kisfiam, lelkesen tologatta az ajándékdömpert, beleült és tologattatta magát a mamákkal. És aznap tanult meg lépcsőzni, a mamákat sikerült rávennie, hogy le föl sétáljanak a lépcsőn vele. (Másnap jajgatott mind a kettő, mert izomláza volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!