Mkortol ehetnek a babák marcipánt? A fiam 1. szülinapjára gondoltam veszek marcipánfigurát a tortájára, ehet már belöle:nálatok hogy volt az 1. szülinap?
Figyelt kérdés
2009. jan. 14. 15:16
1/7 anonim válasza:
Én vettem neki, hogy aranyos legyen a torta, de nem is akarta megenni. De szerintem egyszer van 1. szülinapja, attól nem lesz neki baja.
2/7 anonim válasza:
A lányom is most lessz 1 éves.Èn is akarok venni neki figurát a tortájára.Nem kell neki odaadni,csa a tortából.A figura´t tedd el emléknek.
3/7 A kérdező kommentje:
Milyen tortát vesztek a babátoknak,vagy othon csináltok?Milyet?
2009. jan. 14. 16:15
4/7 anonim válasza:
Szia!
Na ez engem is érdekel. Bár még csak 10hós a kisfiam, de már töröm a fejem milyen tortát csináljak. Én venni biztos nem veszek, mert nem tudni, hogy abban mi is van pontosan...
Egyszer az NLC fórumon olvastam torta recepteket, de most meg nem találom!
5/7 anonim válasza:
Szia.Én is vettem a tortára figurát mikor 1 éves volt,és elég sokat meg is evett belőle.Nem lett tőle semmi baja.Már 4 éves! :)
6/7 anonim válasza:
Szia.
Èn ma vagy holnap megyek megrendelni a tortát.Elsö szülinap,legyen szép.
7/7 A kérdező kommentje:
Az utolso válaszolotol kérdezném,milyen tortát rendel?
2009. jan. 16. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!