Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos kislányomat szeretem...

6 hónapos kislányomat szeretem csinosan öltöztetni akár itthon vagyunk akár ha megyünk valahova, az egyik ismerősöm megjegyezte, hogy mindig úgy felöltöztettem mint egy hercegnőt (teszem hozzá nem jóindulatból), miért zavar ez bárkit is?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 29. 13:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Jajj, de aranyos! :)

Nálunk meg anyós szólt, hogy miért kell farmerben meg ingben szenvedtetni azt a kicsigyereket.... 2 éves a fiam, ünnepi vendégségben voltunk és nem " szenvedet", legalábbis nem a ruhája miatt ( untaták a rokonok ;)). A farmere pedig belül puha béléses, az ong alatt póló volt, semmi nem dörzsölhette. Ha meg valami nem tetszik neki úgyis szól és levesszük ( már volt ilyen).

2013. ápr. 29. 15:35
 22/23 anonim ***** válasza:
Megnyugtattál, mert én is szeretném cuki szoknyákba öltöztetni a kislányom (örököltünk egy csomót, szóval még azért se szólhatnak meg, hogy sokat költök:P) de anyukám meg ki van akadva, h harisnyát adnék az újszülöttre. Na majd meglátjuk mit visel el, már csak 2 hét:)
2013. ápr. 29. 16:04
 23/23 anonim ***** válasza:
19 vagyok, köszi, semmi gond :). Előfordulnak ilyen "balesetek" :)
2013. ápr. 29. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!