Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Állandóan izzadok! Ha itthon...

Szabó Krisztike kérdése:

Állandóan izzadok! Ha itthon vagyok, vagy utcára megyek rögtön ott éktelenkedik a kis folt a hónaljamnál, nem büdös, hanem olyan illatú, mint a dezodorom. Már mindent próbáltam, semmi se segít, ez nagyon zavar. Van erre valami megoldás?

Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 21:49
 1/3 anonim válasza:
próbálj ki valami gyógyszertári cuccot!
2013. febr. 5. 09:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Az emberek 2-3 %-a szenved hiperhidrózisban. Nem tudom , hogy hány éves vagy , de a pubertáskori hormonális változások igen gyakran járnak ezzel a tünettel. De kérlek beszéld meg az orvosoddal , mert ez lehet a jele pl. a pajzsmirigy-túlműködésnek is , vagy lehet pszichés eredetű (szorongás,depresszió) is. A hónalj-szag nem közvetlen az izzadságodtól keletkezik , hanem az izzadt hónaljban lévő fehérjék bomlásterméke .
2013. febr. 5. 15:29
 3/3 anonim válasza:
Nálam hosszú évek óta ez van.valamennyire pszichés(nálam).voltam már akupunktúrán,de akkor már nagyon durva volt.nagyon fontos a jó minőségű anyag.és még most bevàlt az új rexona maximum protection izzadásgátló.nagyon drága(1400) de már más semmi nem volt jó.ahogy izzadtam,mindentől nagyon hülyr szagom lett.ennyit tudtam segíteni.ja!van valami gyógytea is,majdmegìrom,most nem jut eszembe.
2014. máj. 28. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!