Mi lehet megoldás a hüvelygombára? A Canestent már próbáltam, attól valami jobb megoldás, esetleg?
Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 13:59
1/11 anonim válasza:
Nőgyógyásztól kérdezz esetleg!!! amúgy van ez a fertőtlenítő betadine kúp! az nagyon jó de azt is csak orvos írhatja fel!
2/11 anonim válasza:
irass fel mikogal hüvelykúpot és kenőcsöt, attól 3-5 nap alatt elmúlik.
3/11 anonim válasza:
Bocs, de a Betadine recept nélküli!!
4/11 anonim válasza:
Pevaryl G hüvelykúp, ami a canestennél ezerszer hatásosabb és vény nélküli!!! Ha nem múlik el tőle, irány orvos. Lehet nem gomba, hanem valami vírus, vagy baktérium!
5/11 anonim válasza:
A canesten csak ideiglenes megoldás. Csak a baktériumokat öli meg de más kórokozót nem pusztít el. Nekem azt mondta a nőgyógyászom hogy akkor jó ha gyorsan nem tudsz orvoshoz menni, de utána mindenképp kell.
6/11 anonim válasza:
gondolom ez attól is függ, h milyen fajta gomba. ami az egyikre jó, az a másikra nem, ezért kell orvoshoz menni.
nekem pl folymatosan visszatér, mindig csak napokra múlik el, bármit használok.
7/11 anonim válasza:
Nekem a grapfruit mag olaj vált be leginkább.vírus, baktérium és gomba ölő hatása van. napi 15-20 cseppet kell belőle inni.drogériában is meg tudod venni.
8/11 anonim válasza:
Majd ha kimentek a férfiak, válaszolok.
9/11 anonim válasza:
Vegyél teafaolajat,az nagyon jó gombaölő(kb 1 ezres a DM-ben) vagy pedig rózsamézet(300 Ft egy üveggel a patikában)Csepegtesd vattára és kend be magad.Találsz a neten adagolási útmutatót,ha beírod a keresőbe..
10/11 anonim válasza:
14.57es Nekem is sokáig visszajött, kb egy éven keresztül. Még fogamzásgátlót is váltottam, mert az is hajlamosít. Pedig sokáig nem volt akció és az akkori párom is kezelte magát... Amikor vége lett a kapcsolatomnak a gomba is elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!