6 hónapos kislányomat szeretem csinosan öltöztetni akár itthon vagyunk akár ha megyünk valahova, az egyik ismerősöm megjegyezte, hogy mindig úgy felöltöztettem mint egy hercegnőt (teszem hozzá nem jóindulatból), miért zavar ez bárkit is?
Édes pofa... :-)
Én is mindig "kiöltöztetem" a kisfiamat, akinek nem tetszik,ne nézzen rá. A rosszindulat magyar mentalitás, tisztelet a kivételnek.
Szerintem nagyon szép:) Én is ugyanígy öltöztettem a kislányomat és mai napig így öltöztetem ez nem extra szerintem. Ez csak egy kis odafigyelés. Hogy nem ráadom ami a kezembe kerül, piros harisnya rózsaszín póló pink szoknya vagy nem tudom szóval így stílusban színben sem passzoló cuccot,hanem kicsit figyelek hogy a póló hari egyféle legyen vagy ugyanolyan kollekciós.
Nálunk sokan úgy öltöztetik a gyereket hogy a feje tetejétől a lábáig ugyanaz a koll. darabjai vannak a gyereken, na az tényleg sokba kerül:) De ő dolguk, nekik arra telik vagy az fontos szívük joga, nem tudom hozzájuk mit szólna az ismerősöd, lehet padlót fogna.:D
Nagyon édes, tényleg csini :)!
Egyébként én is szeretem, ha összhangban vannak a színek, pedig nekem kisfiam van.
Mondjuk nap végére nálunk úgyis mindegyik átmegy szürkébe, de ő már másfél éves :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!