Ti szoktatok kiabálni a gyerekkel? Mennyi idős? Az enyém 11 hónapos.
Figyelt kérdés
Tudom, hogy időnként hangosabban is rá kell szólni a gyerekre, de én úgy érzem sokat kiabálok vele, pedig szegénykém olyan jó gyerek. Ma amikor a koszos pelenkákat matatta, hangosan rászóltam, ő meg nagy bánatos szemekkel rám nézett, és egy szó nélkül kisomfordált a szobából, és engem meg ott hagyott egyedül :(. Elment játszani. Úgy bántott a dolog, és visszagondoltam, hogy nekem milyen rossz volt, amikor a szüleim kiabáltak velem, és nagyon elszomorodtam :(((((.2013. ápr. 22. 22:22
1/25 anonim válasza:
Ennyi idősen még fogalma sincs, miért kiabálsz vele, csak rosszul érzi magát tőle, ezért sincs értelme. Az enyém 10 hónapos, sosem kiabáltam még rá és amíg tudok, nem is fogok, a koszos pelust egyszerűen odébb kell rakni és kész. Nem fog róla most még leszokni, hogy nyúlkáljon mindenhová, ha esetleg ez a célod a kiabálással...
2/25 anonim válasza:
Én csak hangosan rászólok, hogy mit csinálsz?Vagy a nevét mondom neki.A párom szerint nem kéne hangosan rászólnom.De könyörgöm, mikor éppen fejjel előre le akar mászni az ágyról!AZ én fiam nem bántódik meg, képen röhög és csak 10 hónapos!
3/25 anonim válasza:
1-es vagyok. Persze én is szólítom ilyenkor a nevén, hogy figyeljen rám és hagyja abba, amit csinál. De a kiabálás rendszeresen, komoly ok nélkül nem jó szerintem.
4/25 A kérdező kommentje:
Igen, én sem szeretnék mostmár kiabálni. Vagy már elkéstem vele :(?
2013. ápr. 22. 22:36
5/25 A kérdező kommentje:
Persze dicsérni is szoktam sokat, legalább 5x annyit mint ahányszor hangosan rászólok valamiért. Meg mosolyogni rá és játszani vele. Csak nem vagyok hárpia... Vagy igen...:( ?
2013. ápr. 22. 22:39
6/25 anonim válasza:
kérdező, sosem késő! szerintem nem kell kiabálni. téged így neveltek és ez egy rossz beidegződés, amit szégyellsz, de nehezen tudsz levetkőzni. meg tudod csinálni és érdemes, hidd el. van olyan, h kell a hangos szó, de nem kell állandóan kiabálni a gyerekkel. jóval ritkábban indokolt a hangos szó, mint hinnéd
7/25 anonim válasza:
Nem hinnén hogy kívánnék ekkora gyerekemmel! Egyik hogy semmit nem érsz el vele a másik hogy nem kell elöl hagyni ilyen dolgokat, ja és ez nem is indok a kiabálásra amit írtál, legalábbis szerintem! Késöbb amikor tudatosan bosszankodik egy gyerek vagy harmadszorra is azt csinálja amkért már 19 szer rászolgált akkor érthető lesz ha megemeled rá a hangod! Nincs olyan szülő akinél nincs ilyen de ez nem 11hónaposan jön hanem valamivel később!
8/25 anonim válasza:
5 hónapos a lányom és szoktam vele kiabálni.
Nem nevelési célzattal, hanem mert sokszor nem bírom idegileg a megterhelést amit az élet kirótt rám.
Ez van, én felvállalom.
9/25 anonim válasza:
Nálad mi a baj kedves utolsó?
Fiam lassab 11 hónapos.Néha sikerül nekem is megemelni a hangom,de szerencsére igen ritkán.Inkább a nevén szoktam mondani kérdően vagy néha erőteljesebben,kiemelve.De többnyire kinevet:)
10/25 anonim válasza:
8-as! Mit tud csinálni egy szerencsétlen 5 hónapos baba amivel így felbosszant? Szerintem érdemes lenne segítséget kérnek mert ennek még mêg lesz a böjtjea késöbb kapcsolatokban az tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!