3. babát várók! Nincs bennetek egy kis félelem, hogy hogy birkóztok meg 3 gyerekkel? Ha a harmadik más nemű lesz vajon nehezebb lesz? ( akinek már megszületett )
Mi még csak próbálkozunk a 3. babával de már most egy picit aggódom vajon mennyire lesz nehéz ?? :)
2 és 5 évesek a fiaim most...
Nincs bennem félelem, inkább várom, hogy megszülessen. Két kisfiúnk van, és a harmadik is az lesz.
Egészségügyi problémáktól féltem, mert a bátyusoknál volt sok minden terhességem alatt és után, meg a babákkal is, de mivel most csupa jó hírek vannak, úgy gondolom, hogy a világon semmi félnivalóm nincsen.
Az éjszakázást, nem alvást, itthonlétet, segítségnélküliséget, stb. megszoktam.
Hármat beszéltünk meg a férjemmel, mi akartuk, így terveztük, a hálaadáson kívül egy szavunk sem lehet. :)
Sokszor elfog a félelem ,hogy hogyan fogom bírni idegileg, de aztán felülkerekedek ezen.
Nekünk egy 4,5 éves kisfiunk és egy 2 éves kiscsajunk van. A 3. baba még csak 10 hetes.
A fiammal sokat küzdünk, nagyon makacs, önfejű, akaratos egy emberke, a kislány pedig egy kis angyalka. Valahol a szívem mélyén remélem, hogy a 3. baba is ilyen jó lesz, nem a fiamra hajaz majd.
(#4 a kisfiú féltékeny, abból sok baj jön)
1vagyok: a féltékenység az 1 és a 2 közt erős- a 3-ra már egyik sem olyan féltékeny! vidám, laza gyerekek általában a harmadikok - mert már két kisgyerek is körülveszi kezdettől fogva őket, nem csak két riadt felnőtt (ami az elsőnél általában elég erős)
4-es vagyok
Lehet, hogy a testvérféltékenység is közrejátszik, de a fiam már a kezdetek kezdetétől ilyen volt, nem csak a tesó megszületése után.
Egy vicc, 3 gyerekeseknek: Ha az első gyerek lenyel egy pénzérmét-rohansz vele a kórházba. Ha a második gyerek teszi ugyanezt-megvárod amíg kikakilja. A harmadik gyereknél pedig egyből levonod a zsebpénzéből.
Még csak 1 hónapja próbálkozunk:)
Köszi a hozzászólásokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!