2 gyerek után még mindig hajt valami, hogy legyen egy harmadik, miért van ez?
Tudom buta kérdés, de sokan még kettőt sem mernek vállalni én meg még mindig szeretnék :) lehet azért mert 2 fiam van és reménykedem hátha a harmadik lány lesz?? Persze ha fiú azt is imádnám természetesen, van valaki hasonló szituban??
A férjem még nem akar így nem erőltetem, később igen.
32 vagyok túl sokat nem várhatunk vele....
Én is így éreztem pedig nekem ráadásul az a "mentségem" sincs meg hogy 2 azonos nemű lett volna mert 1 fiú-1 lány és a harmadik is fiúcska lett.
Gazdaságilag valóban talán egy kicsit könnyebb mint 2vel de türelemben energiában pszichésen erőben PONT egyel több mint a 2.
Én imádtam terhes lenni, babázni is, a nagyobb kort is szeretem, mindegyikben van vmi nagyon érdekes és nagyon jó.
A 3 gyerek témában viszont kap az ember hideget meleget akkor is ha normálisan áll anyagilag ...erre fel kell készülni lelkileg előre:)
Nekem még csak egy babám van, egy édes kisfiú ... De 21 hónapja, amióta megszületett, én arról álmodozom, hogy a terhességet, a szüést újra átélem, mert ugyanúgy, mint az előző válaszoló írta, imádtam a terhességet, egy csoda volt számomra átélni a szülést. Amikor megszültem, a határtalan boldogság mellett bele voltam betegedve, hogy vége az áldott állapotnak, nincs pocak, valami elmúlt ... Most újra életem egyik legizgalmasabb, legédesebb időszakában vagyok, mert bármikor jöhet a baba, izgulhatok a tesztelés miatt, előttem áll újra a 40 hét csoda, a szülés, az újszülöttkor. De már most tudom, és bizony szorongok is az érzés miatt, hogy a következő terhesség elmúltával ugyanígy fogok vágyni a terhes állapotra, és a harmadik baba nem biztos, hogy belefér az életünkbe. (Sem anyagilag, sem fizikailag, de azért nem mondok le róla könnyen! :-)))
Tehát maximálisan megértelek, és bocs, hogy segíteni nem tudok, mert én is szeretném tudni, hogy nehéz terhesség, nem éppen könnyű eset baba után ugyan mi a fenéért vágyom annyira további gyerekekre???
Bocs az offért.
Kedves 6, nem Szilvi vagy?? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!