Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 gyerek után még mindig hajt...

2 gyerek után még mindig hajt valami, hogy legyen egy harmadik, miért van ez?

Figyelt kérdés

Tudom buta kérdés, de sokan még kettőt sem mernek vállalni én meg még mindig szeretnék :) lehet azért mert 2 fiam van és reménykedem hátha a harmadik lány lesz?? Persze ha fiú azt is imádnám természetesen, van valaki hasonló szituban??

A férjem még nem akar így nem erőltetem, később igen.

32 vagyok túl sokat nem várhatunk vele....

2013. jan. 1. 20:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
bocsi telefonròl ìrtam,làtom érdekes lett
2013. jan. 2. 07:08
 12/15 A kérdező kommentje:

Írok még egyszer olvashatóan:)

Örülök, hogy sokan éreznek hasonló képen mint én.

Hát nálunk is az anyagiak szabnak gátat a harmadik babónak.

Meg a hely hiány is.

3 szobánk van és a fiúk most együtt vannak (nappali, háló, gyerekszoba)

Persze felnőnek együtt is a gyerekek de mi úgy látjuk egészségesnek ha egy idő után lesz külön szobája mindkettőnek.

Nos egy harmadik babával már nem egy hanem 2 szobát kellene kialakítani:( a hálóhoz ragaszkodunk.

Igazából ez a szoba dolog a legnagyobb gondja a páromnak is.

Sajnos manapság sokunknál közbe szól az anyagi helyzet:(

Így le kell mondanom az én kis személyes álmomról. hogy kismama legyek ismét:(

Talán pár év múlva...lehet......

Sok egészséges babát mindenkinek:):)

2013. jan. 2. 10:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Ez a szoba, ill. helykérdés engem is aggaszt :-(

Most külön van a fiunk, de ha lesz még egy baba, akkor Őt már nem tudjuk külön tenni, ezért is van lelki bajom, hogy az én vágyam miatt oda lesz majd a kisfiam kényelme.

Mert hiába a mondás, hogy "ahol elfér kettő, ott elfér három is" ... Ez hülyeség. Persze, bezsúfolni lehet, de valakinek a kárára ...

2013. jan. 2. 11:37
 14/15 A kérdező kommentje:

Igen igazad van, én is aggódtam de a fiam kérte, hogy menjen már át hozzá az öcsi.

Hozzáteszem nem szimpla szeretetből, most másfél éves a kicsi a nagyobb 4 és fél. Mostanra barátkozott meg vele annyira, hogy tényleg szereti, csak zavarta őt, hogy a kicsi velünk volt egy szobában.Hát ha mégis lenne baba akkor feláldoznánk egyenlőre a hálónkat a nagy javára:) bár azt mondta nem akar egyedül lenni a szobában:) Így lehet a kicsi kerülne külön, pláne ha lány lenne:)! Nem tudom, ma ismét beszéltünk róla a párommal azt mondta ha ennyire szeretnék legyen de én úgy meg nem akarom ha ő nem, nyilván:)....majd alakul

2013. jan. 2. 13:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy a "bezsúfolódás" bárki kárára megy. 17 éves éves koromig, gyakorlatilag amíg otthon éltem, egy szobában voltam nővéremmel, sosem gondoltuk, hogy ez hátrány volna! Szerettünk egy szobában lenni, és még akkor sem költöztünk külön szobába, amikor lehetőségünk lett volna. Jómagam szeretnék 4 gyermeket (ha lesz lehetőség többet is akár, még csak 1 fiam van), igazi nagy családot, és szerintem nem a szobák számán múlik a gyermek boldogsága. Kérdező, ez szerintem ösztönös, drukkolok, hogy legyen 3.!
2013. jan. 2. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!