2 gyerek után még mindig hajt valami, hogy legyen egy harmadik, miért van ez?
Tudom buta kérdés, de sokan még kettőt sem mernek vállalni én meg még mindig szeretnék :) lehet azért mert 2 fiam van és reménykedem hátha a harmadik lány lesz?? Persze ha fiú azt is imádnám természetesen, van valaki hasonló szituban??
A férjem még nem akar így nem erőltetem, később igen.
32 vagyok túl sokat nem várhatunk vele....
Írok még egyszer olvashatóan:)
Örülök, hogy sokan éreznek hasonló képen mint én.
Hát nálunk is az anyagiak szabnak gátat a harmadik babónak.
Meg a hely hiány is.
3 szobánk van és a fiúk most együtt vannak (nappali, háló, gyerekszoba)
Persze felnőnek együtt is a gyerekek de mi úgy látjuk egészségesnek ha egy idő után lesz külön szobája mindkettőnek.
Nos egy harmadik babával már nem egy hanem 2 szobát kellene kialakítani:( a hálóhoz ragaszkodunk.
Igazából ez a szoba dolog a legnagyobb gondja a páromnak is.
Sajnos manapság sokunknál közbe szól az anyagi helyzet:(
Így le kell mondanom az én kis személyes álmomról. hogy kismama legyek ismét:(
Talán pár év múlva...lehet......
Sok egészséges babát mindenkinek:):)
Ez a szoba, ill. helykérdés engem is aggaszt :-(
Most külön van a fiunk, de ha lesz még egy baba, akkor Őt már nem tudjuk külön tenni, ezért is van lelki bajom, hogy az én vágyam miatt oda lesz majd a kisfiam kényelme.
Mert hiába a mondás, hogy "ahol elfér kettő, ott elfér három is" ... Ez hülyeség. Persze, bezsúfolni lehet, de valakinek a kárára ...
Igen igazad van, én is aggódtam de a fiam kérte, hogy menjen már át hozzá az öcsi.
Hozzáteszem nem szimpla szeretetből, most másfél éves a kicsi a nagyobb 4 és fél. Mostanra barátkozott meg vele annyira, hogy tényleg szereti, csak zavarta őt, hogy a kicsi velünk volt egy szobában.Hát ha mégis lenne baba akkor feláldoznánk egyenlőre a hálónkat a nagy javára:) bár azt mondta nem akar egyedül lenni a szobában:) Így lehet a kicsi kerülne külön, pláne ha lány lenne:)! Nem tudom, ma ismét beszéltünk róla a párommal azt mondta ha ennyire szeretnék legyen de én úgy meg nem akarom ha ő nem, nyilván:)....majd alakul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!