Szoktatok kiabálni a gyerekkel? Ha igen miért és milyen gyakran? Ha nem, mit tesztek ha a szép szó nem használ?
Én szoktam. Egyre többet, de már megfogadtam, veszek egy doboz MagneB-t. A lányom már mondta, hogy olyan anyuka vagyok, mint a reklámban a néni...
Sajnos nehezen viselem, ha a 3 gyerek közül legalább 2 nem fogad szót, 1000-szer kell szólni valamiért. Néha angyalok, de van, hogy nagyon nagy türelem kell, ami nekem sajnos egyre inkább nincs. Kilátásba helyezem, hogy elveszem a kedvenc játékot egy hétre. Apa pedig a Szuperdada praktikáját alkalmazza. Ahány évesek, annyi percet ülnek csendben a fotelben, elgondolkodva...
Ezen az utolsó viz köpködésen nagyot nevettem:D
Persze ha az én lányom csinálná ezt nem találnám olyan viccesnek.
Amúgy én is fel szokatm emelni a hangom.De csakis okkal, főként én is azért ha már 120x mondtam el valamait de hatástalanul.De ebben én nem találok semmi kivetnivalót.
Pont azért csinálják, mert felemeljük a hangunkat és ez vicces. Direkt produkálnak!!!! Fel akarnak bosszantani minket!
2 fiam van, 10 és 2 évesek. Rengeteget üvöltözök, mert megverni nem akarom őket. Hihetetlen dolgokat művelnek, de rájöttem a legjobb módszer (Szuperdada) , ha legugolok mellé, és halkan elmagyarázom neki, hogy nem szabad ilyet csinálni. Nálunk is van "Büntisarok" és a kicsit is beállítom.
Legújabb hülyesége: felmászik a konyhapultra és kiönti a kávét, szétszórja a cukrot stb. Azért mindenhonnan nem lehet mindent elpakolni.
Szoktam. A kislányom azt mondta valamelyik este: "- Nem szeretlek téged, ne legyél te az anyukám!!" Kérdeztem, hogy "-Miért???" Erre azt felelte: "-Mert kiabálsz velem! Legyen inkább Jutka az anyukám (az apja új felesége...)!"
Gondolhatod, mit éreztem.
Fél perc múlva megkérte, hogy nyissam meg neki a csapot, erre válaszolta, hogy kérd meg Jutkát, ő az anyukád, engem már nem szeretsz... A kis szívem erre elsírta magát, es megölelt, hogy "- Nem igaz, csak vicceltem, nagyon szeretlek anya, te vagy az én anyukám, szeretlek, csak vicceltem......"
Csak úgy elmeséltem, kijött belőlem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!