Titeket szokott hibáztatni a párotok az anyagi helyzetetek miatt?
akkor kevesebb lenne a gyerek.Lehet csak 5 millióan lennénk,de éhenkórászok nélkül.
Lehet hogy fájó,de így van.
Ha nem tudom biztosítani a gyereknek a kellő színvonalat,akkor nem szülök.Pont.
A válságot úgy értettem, hogy lehet, egy éve vagy 2 még nagyon jól ment a vállalkozás, sajnos én is ismerek olyat a volt munkáltatóim közül akiknek nagyon jól ment 2 éve, most meg örülnek, hogy nem kell még bezárni a boltot, bár elég közel állnak hozzá... gondolok itt az adókra, új kiadásokra és a kevesebb bevételre...
Az az igazság, hogy megfigyeltem már ezen az oldalon, hogy mindenki, olyan okos, ha van pénze, de sose gondoltatok arra, hogy hirtelen Ti is kerülhettek még rosszabb helyzetbe?
Elárulom mi is vállaltunk babát, saját hitelmentes lakásban élünk, nincs semmilyen hitelünk, van autónk, rengeteg kaját kapunk a családtól, félévente egy fél disznót, rengeteg csirkét, sok zöldség, gyümölcs nekünk is volt saját kertünk, és igaz most nincs, de remélhetőleg jövőre már lesz...
Én is csak gyest fogok kapni, mert sajnos így alakult, ugyanis a párom édesanyját kellet ápolnom egy fél évig, amíg el nem hunyt, az pedig nem volt túl nagy jövedelem...
Én senkit se bántok mert így vagy úgy él.. mindenkinek más szükségletei vannak, de nekünk így tökéletesen megfelel.. van étel az asztalon, van a páromnak egy jó munkája, tiszta ruhában járunk, van saját lakásunk, és boldogok vagyunk...
Nem tudom miért kellene várnom 40 éves koromig, hogy legyen egy babám, amikor így is alig akart összejönni...25 éves létemre..
Nagyon sajnálom azt aki nem tudna a saját anyagi szintjéből lejjebb adni, mert úgy érezem a közeljövőben még szükség lesz rá.. sajnos szinte mindenkinek... nagyon nagy szarban vagyunk... és én a legnagyobb szegénységben is kibírnám de vajon ti is???
23-as: csak a te esetedben egy beteg rokon nem előre számolható,és így is van ruhád,kaja,stb.
De a kérdező tudta hogy nem lesz gyed,a férje fizuja meg bizonytalan.
Persze más a helyzetünk, de egy vállalkozás bevételeivel, hogyan lehet számolni? mármint vannak jó és rossz időszakok is ez egyértelmű, és mivel ők gondolom nagyon jó időket éltek meg akkoriban nem számítottak ekkora visszaesésre... Most őszintén akkor egyetlen vállalkozó se vállaljon gyereket? Mert ki tudja mi lesz jövőre? Mert most igaz jól megy, de lehet hogy 5 év múlva nem fog jól menni...
Ennyi erővel bármelyik munkahelyre is lehet ugyanilyen biztonsággal alapozni... ugyanis ki tudja mi lesz nem?
Az ápolás is olyan dolog volt amit nem lehetett kiszámolni, élhetett volna sokkal tovább is még szegénykém, de sajnos nem így lett...
Manapság nagyon nehéz előre látni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!