Titeket szokott hibáztatni a párotok az anyagi helyzetetek miatt?
Akkor is felelőtlenség.
1 éve próbálkoztatok,akor azt jelenti,hogy dolgozni se dolgoztál vagy csak kevés ideje.
Így sajnálni nem tudlak.
Egyébként: kocsit eladni,olcsóbbat venni és egy jó darabig megoldva a pénztelenség.
Nem tudom miért érzik úgy egyesek, hogy beleszólhatnak mások életébe? Honnan az isteni sugallat, hogy nekik mindenképp bele kell kontárkodni más dolgába?
Kérlek igenis hatalmas dolog manapság, ha az ember hitelmentesen, saját lakással, és autóval rendelkezik emellett saját vállalkozása van!! Biztos vagyok benne, hogy akkor még ők se gondolták, hogy így alakul.. sajnos a válságot mindenki megérzi... és nem kéne ba...zogatni a másikat, inkább a kérdésre felelni...
Kíváncsi lennék, hogy te is hitelmentes életet élsz? Csak azért mert az sokkal nagyobb felelőtlenség hitelre gyereket szülni mint gyesre.. ugyanis csak egy pár rossz hónap és nincs fedél a fejed fölött.. de ez is megítélés kérdése... én se vágok fát senki hátán mert hitelből vesz lakást, mert tudom, hogy szinte lehetetlen máshogy...
Egyébként én is azt javaslom, hogy üljetek le írjátok fel a havi fix bevételeket, és a fix kiadásokat!
Ha a bevétel több az sose baj, de inkább csak a fixeket írjátok fel és abból számoljatok..
Így a párod is tisztábban látja az anyagiakat..
És kérdezd meg tőle, hogy miért érzi úgy, hogy kihasználod? Lehet hogy csak a feszültség beszélt belőle, és már meg is bánta...
Remélem...
Ő kérdezett,mi reagáltunk.
Ha nem tetszik,nem kell kérdést kiirni.
Csak már unalmas,hogy a kérdések egy része arról szól,hogy nincs pénz,kevés a pénz,veszekszünk a pénz miatt,és hasonlók.
Nincs hitelem,max gyedem van,plusszbevételünk abból,hogy vigyázok más gyerekére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!