Mennyit költötök havi szinten a babátokra? Miket vesztek és mennyiért, az anyagi helyzetetek milyen?
Még sosem számoltam..
Pelenkát Dm kuponokkal veszem, így olcsóbb, popsitörlőt szintén. Fürdetőszert és popsikrémet nem kell minden hónapban ugyebár.. Ez kb. 8000/hó.
Ruhákat turkálóból vagy vateráról, de ezt is kb. 3 havonta. Most volt az őszi-téli bevásárlásom, kb. 15 ezret költöttem, de ebben van puhatalpú babacipőtől kezdve, sapka-sál, harisnya, meleg téli ruhák, kabát.. Még egy overált kell vennem majd. Az őszi cipőjét az én szüleim vették, a télit az anyósom fogja, ennyit megspóroltak nekem.
Azt eszi, amit mi, nem kap üveges ételt. Minden nap főzök friss főtt ételt. Nálunk a heti bevásárlópénz kb. 10-15 ezer, ebben benne kell lennie mindennek. Viszont vidéken laknak a szüleim, ők szoktak küldeni néha csomagot, amiben van egy kis husi, kerti zöldségek, így ezeket nem mindíg kell megvennem.
Minden nap kap egy kis nasit (joghurt, puding, túró rudi, kölesgolyó stb. formájában). Természetesen ez is benne van a heti kajapénzben.
Tápszert sem kap már, nagyon jó minőségű házi tejet veszek, ez kb. 4000 ft/hó.
Minden hónapban kapott eddig játékot, nem a legdrágábbat, de egy kis apróságot mindíg kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!