Mennyit költötök havi szinten a babátokra? Miket vesztek és mennyiért, az anyagi helyzetetek milyen?
Kisfiam 16 hós. Mi is 50-60 ezer Ft-ot, és semmi extrát nem veszünk. Pelust dm pontokra kedvezményesen, positörlőt, üveges babakaját még szokott néha enni, testápoló, fürdető, neogranormon, vitamin, esetleg gyógyszer, vagy épp nem kötelező oltás, cumit veszünk minden hónapban kb 5-öt (mindig elhagyjuk), plusz a rengeteg gyümölcs, minden nap babán, alma, körte, barack turmix, eszik minden nap húst, kap nasit is, túró rudit, műzli szeletet, péksüteményt.
A ruhákat még bele sem számoltam. Nem tudom miből vehetnék kevesebbet, hogy olcsóbb legyen. Max a fürdetőt ha feliratom, de ez csak néhány 100 ft.
Nem tudom mennyi idős a kicsid, de mihamarabb próbáld leszoktatni a pelusról. Szerintem ez a legdrágább. Irass fel mindent a dokival, és vásárolj dm-ben pelust, amíg azt használ, gyűjtsd a pontokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!