68-as méretű mellényke. Ti ráadnátok az 5-9 hónapos babátokra?
Hát ha jó rá...
Mi a kérdés konkrétan?
Lányomra simán jók voltak a 68-as ruhák még 6-8 hónaposan, persze attól is függ milyen márkájú-fajtájú ruha, mert volt ami meg nem volt rá jó, mivel a méretezésük el-eltért azért.
Nem értem a kérdést. Ha jó rá, akkor ráadnám, ha nem jó rá, akkor nem.
Az én 5 hónaposomra nem lett volna jó 68-as méret, mert ekkor már 74-es kellett...
Az én lányom 28 hónapos és jó rá a 80 cm-es body és közel 90cm-es a lányom.
Ez függ a ruhától is, mert van amelyik szűkebb, van amelyik bővebb, és van amelyiket alapból hosszabbra gyártanak.
Most ez milyen kérdés??
Ha jó rá, nyilván ráadnám, ha nem jó, akkor meg nem.
Azt mi nem tudhatjuk, hogy a te babádra jó-e...
A kérdés: a babám még pocakban van, vásárlás miatt kérdezem. Egy ilyen kicsi gyerekre rá lehet már adni mellényt vagy inkább később való neki?
Eddig csak bodykat, rugikat, pár könnyű kisnadrágot vettem, de találtam jó áron 68-as cuki mellényt...
Jaaa hogy úgy!
Persze rá lehet adni a mellényt, ha épp olyan az idő (tavasz vagy ősz). De nem valószínű, hogy ez a méret jó lesz az 5-9 hónapos babádra, inkább nagyobbat vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!