Ráadnátok használt bugyit a kisbabátokra?
Anyósom már tele hordta a házat baba ruhákkal, örülök neki meg minden, de több mint a felét ki kell dobjam, vagy tovább adnom, mert annyira elhordtak, piszkosak, szakadtak stb... Vannak vadi új ruhák is, és hozott egy csomó bugyit amivel nemtudom mit kezdjek??? nem tűnnek nagyon használtnak, de azért mégis csak használtak!! még felső ruházatot használtan adnék a gyerekre ha az tisztességesen néz ki, nem annyira elhordott, de azért bugyit mégsem kéne használtat adni nem?
Ti hogy vagytok ezzel?
Hozzá teszem még csak terhes sem vagyok!! Csak szóba jött h talán 1-2 év múlva.
Én nem adnék rá használt bugyit.
Én sem vagyok parás a használt ruhákkal szemben, kaptunk is szerencsére bőven a kislányomnak. De a bugyiból újakat fog kapni.
Huh. Anyós pajtás akkor igencsak beindult. :o)
És lány vagy fiú cuccokat vesz?
Én kapok használt bugyikat (is), és használjuk is, ami jó állapotban van. Annyi a különbség, hogy tudom ki hordta: tesóm gyereke, vagy egy szomszéd kislány.
Ha rendesen kimosod, akkor én nem látok ebben problémát amúgy. Én vettem már pl. olyan "sz@r minőséget" még magamnak is, hogy egy mosás után rosszabbul nézett ki, mint egy azokból a használt lánykabugyikból, amik viszont jó minőségűek.
Biztosan nem adnám rá.
( bár én a használt ruhákat sem szívesen adom rá, vagy csak olyat, amit tudom, kié volt, turisat nem. tudom, ez az én hülyeségem....(-:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!