Ráadnátok használt bugyit a kisbabátokra?
Anyósom már tele hordta a házat baba ruhákkal, örülök neki meg minden, de több mint a felét ki kell dobjam, vagy tovább adnom, mert annyira elhordtak, piszkosak, szakadtak stb... Vannak vadi új ruhák is, és hozott egy csomó bugyit amivel nemtudom mit kezdjek??? nem tűnnek nagyon használtnak, de azért mégis csak használtak!! még felső ruházatot használtan adnék a gyerekre ha az tisztességesen néz ki, nem annyira elhordott, de azért bugyit mégsem kéne használtat adni nem?
Ti hogy vagytok ezzel?
Hozzá teszem még csak terhes sem vagyok!! Csak szóba jött h talán 1-2 év múlva.
11:43 vagyok
Amúgy nagyobbik lányom akkor indult neki a szobatisztaságnak, amikor egy ruhacsomagban rátalált 3 kis bugyira. Előtte is már pisilgetett bilibe, de még pelusos volt. Amikor megtalálta a bugyikat, közölte, hogy abban akar lenni. És már nem volt hajlandó többet pelust venni. (Még gond is volt, mert csak pár nap múlva tudtam venni, hogy több legyen neki, és az alatt a három bugyit kellett váltogatni. :) És emlékszem, hogy pont az a három kissé lestrapált is volt, még gondolkoztam is magamban, hogy ezt fogja felvenni? Biztos jó ez? De annyira akarta, hogy nem volt választásom. :o) Azóta is még nyűvi azokat a micimackós bugyikat, már lassan két éve...)
Te felvennéd más használt bugyiját?
ha igen akkor ráadod, ha nem akkor ne add rá
Igen, felvenném, ha jó állapotban van. Kaptam pl. szép kismama fehérneműt, meg szoptatós melltartót. Hordtam is őket.
Egyébként épp itt az oldalon olvastam korábban, egy anyuka kérdezte, hogy a születendő kisbabájának vannak új ruhái, meg kapott használtakat, és hogy a használtakat elég-e átöblíteni, vagy mossa ki.
Mire válaszolt egy varrónő-anyuka, hogy márpedig szerinte épp hogy az újakat kell kimosni, és nem is csak egyszer, mert ő varrodában dolgozik, és látja/tudja, hogy milyen körülmények között varrják az új ruhákat.(Milyen tisztaság van, és mennyire tiszta a varrónők keze...)
Egyébként az újszülött bodyk szerintem nem sokban különböznek a bugyitól, egy újszülöttnek az a "fehérneműje", azt is sokan vesznek használtan.
De ez az egész ízlés kérdése, már volt, aki írta, hogy semmiből nem ad használtat a gyerekére...
a bady nem érintkezik a kis lány,kis fiú nemi szervével, mert pelenka is van rajta, viszont a bugyi igen
tudom kimosod, fertőtleníted, de akkor is nekem ez már sok
Persze, a nemi szervével nem érintkezik, de pl. de szerintem minden babánál előfordul, hogy túljut a peluson a cucc, és akkor a body az első, ami olyan lesz.
Én pl. már kaptam olyat, ami foltos volt odalent, no azt én sem adtam rá. Épp ezért hoztam a bugyival párhuzamba, mert abból is van "baleset-maradványos", az nálam is kuka kategória, sőt kinyúlt gumisat sem adok rá, de ami teljesen szép és jó, azt igen.
De azt hiszem, ezt végigragoztuk. :o)
Csatlakozom. Bár nálam még ebben is különbség van nem szerint:)) szóval hogy kisfiamra vettem át a barátnőméktől alsónacit (de csak az első 3-4 darabunkat mikor szobatisztaságra gyakoroltunk) de a kislányomra még ismerőstől SE adnék rá idegen bugyit. Csak újat.
Amúgy erre reagálva én az új ruhát is egyből kimosom rendes programon, mert én is hallottam már hogyan is varrják, majd kezelik ezeket.
11.43. vagyok
köszönöm a lepontozást, nem is várhattam mást.
nem fikáztam senkit és nincs bajom azzal aki használt ruhát vesz, én nem adok rá és kész. Ez az én véleményem , mégsem pontozom le azt aki használtat ad.
Nemrég tértem vissza az oldalra, de úúgy látszik tényleg semmi nem változott.
(bocs az offért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!