Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ráadnátok használt bugyit a...

Ráadnátok használt bugyit a kisbabátokra?

Figyelt kérdés

Anyósom már tele hordta a házat baba ruhákkal, örülök neki meg minden, de több mint a felét ki kell dobjam, vagy tovább adnom, mert annyira elhordtak, piszkosak, szakadtak stb... Vannak vadi új ruhák is, és hozott egy csomó bugyit amivel nemtudom mit kezdjek??? nem tűnnek nagyon használtnak, de azért mégis csak használtak!! még felső ruházatot használtan adnék a gyerekre ha az tisztességesen néz ki, nem annyira elhordott, de azért bugyit mégsem kéne használtat adni nem?

Ti hogy vagytok ezzel?

Hozzá teszem még csak terhes sem vagyok!! Csak szóba jött h talán 1-2 év múlva.

2011. okt. 28. 11:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nekünk anyósom hozott kisgatyákat amikor a fiam még messze állt a szobatisztaságtól, a turiban vette , de olyanok voltka mit az újak,címke is benne volt és teljsen látszott rajta az írás is, meg ilyen rávasalhaós minta volt rajta ami pár mosás után azért megkopik de ezek teljesen jók voltak, anyós szépen kifertőtlenítette a gatyókat, ki mosta kivaslta és pont olyanok voltak mint az újak, én ráadtam a gyerekre, persze nem járok a turiba kisgyatyáért újonna veszem mert azért nem egy ökör ára, de ha már anyósom megvette, szépen rendbe rakta ráadtam azokat a kisgatyákat.
2011. okt. 28. 15:16
 22/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. okt. 28. 15:49
 23/26 anonim ***** válasza:

Persze hogy ráadnám. Még használt pelenkát is vettem a fiamnak. Léteznek fertőtlenítők meg vasalók is!!

Legalábbis én használom ezeket.

Nem szeretem a fölösleges pazarlás, pedig megtehetnénk hogy mindenből újat vegyünk. Az ilyen kényeskedéstől meg egyszerűen rosszul vagyok, olyan rongyrázós.

Amúgy a fiamnak csak használt bugyija van, volt amelyikbe már nagyokat bele is rottyantott, nem értem miért lenne jobb új bugyiba kakálni, pisilni:))) Vagy nálatok sose fordult ilyen elő?

2011. okt. 29. 13:46
 24/26 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mert a bugyit hiába mosod, 1 év használat után ki kell cserélni mert felgyülemlik a baktérium amit nem tudsz semmivel sem kiszedni. És ez nem kényeskedés csak oda figyelés, egyébként világ életemben használt ruhákban jártam, anyámnak 6 gyerekről kellett gondoskodni, de alsóneműt mindig újat kaptunk.
2011. okt. 29. 14:20
 25/26 anonim ***** válasza:

Felgyülemlik a baktérium??

Ezt hogy érted?

A forró víz, a mosószer meg a vasaló hőfoka kinyír minden bacit.

Én sem fertőzöm magam vissza a saját bugyijaimmal (amiket újonnan vettem és csak én használom), miután kikezeltek egy baktérium-fertőzést a hüvelyben.

Minden bántás nélkül, de ez butaság.

2011. okt. 29. 14:28
 26/26 A kérdező kommentje:
Jó én ezt így tudom, lehet nem igaz, én azért inkább vigyázok.
2011. okt. 29. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!