Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lányos anyukák! Nunis kérdésem...

Lányos anyukák! Nunis kérdésem lehetne?

Figyelt kérdés
Hogy kell kinéznie egy 7 hós kislány puncijának? Lehet hogy hülye kérdés, de tényleg össze vagyok már zavarodva. Látszódnak szépen a nagyajkak, nincsenek letapadva, és szerintem a kisajkak is, de se a csiklóját se a hüvelybemenetet nem látom. Létezik, hogy annyira pici a lyuk, hogy nem veszem észre, vagy össze van nőve?
2013. ápr. 17. 19:00
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel,hogy mi volt....
2013. ápr. 18. 16:57
 32/34 A kérdező kommentje:
Na túl vagyunk rajta. Elég vastag hártya volt a hüvelynyíláson, amit sec perc alatt eltüntetett a nőgyógyász (nem igazán tudom, hogy mit csinált mert nem mertem odanézni :(), de nem fájt picurnak, még nevetett is a dokira :) A nagyajkak is félig le voltak tapadva, azt is felválasztotta. Vazelinnel és körömvirág krémmel kell kenegetni, meg gyakrabban tisztába rakni, szellőztetni, amíg ki nem ürül a trutyi, ami nem tudott kifolyni a benövés miatt :( Nem használhatunk neugranormont, sudocrémet, sőt azt mondta az orvos, hogy semmilyen popsikenőcsöt és popsitörlőkendőt se,ha nagyon kipattogna vagy kivörösödne akkor nagyon vékonyan bepantennel lehet bekenni. Egyébként minden fürdetés előtt olajos fülpiszkálóval kell alaposan körbetisztítani az egész szerkezetet :) Nagyjából ennyi, de azt mondta az orvos, hogy ha hajlamos rá a kis hölgy, akkor 1-1,5 éves koráig még fogunk találkozni ez ügyben, mert akárhogy tisztítom vissza fog nőni :(
2013. ápr. 18. 18:56
 33/34 anonim ***** válasza:
A lényeg,hogy most már minden rendben.:)
2013. ápr. 18. 20:52
 34/34 anonim ***** válasza:

Én is örülök, hogy rendben vagytok!

Milyen jó, hogy rákérdeztél és kiderült!!!!

2013. ápr. 19. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!